Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Αδέσποτο δάγκωσε 9χρονο παιδάκι

Αδέσποτο δάγκωσε 9χρονο παιδάκι

0
skulos agrios

Δήμος και Φιλοζωικές ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλον για την αντιμετώπιση του προβλήματος

 

Ξεφεύγει η κατάσταση με τα αδέσποτα. Έχουν αρχίσει να φοβούνται οι πολίτες

 
 
Όσο και αν πολλοί θέλουν να υποστηρίξουν ότι η κατάσταση με τα αδέσποτα έχει αρχίσει πλέον να είναι υπό έλεγχο τα γεγονότα συνεχώς τους διαψεύδουν με τελευταίο θύμα ένα 9χρονο αγοράκι, το οποίο δέχτηκε επίθεση από ένα αδέσποτο σκύλο το βράδυ της Κυριακής στο πεζόδρομο της οδού Ηρώων.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το άτυχο παιδάκι δέχτηκε επίθεση από μια αγέλη τεσσάρων σκυλιών κατά την διάρκεια της βόλτας που έκανε με τον πατέρα του επί της οδού Ηρώων. Συγκεκριμένα, τα αδέσποτα επιτέθηκαν στον μικρό που έκανε ποδήλατο και ένα από αυτά τον δάγκωσε στο πόδι. Άμεσα επενέβη ο πατέρας του, ο οποίος αφού απομάκρυνε την αγέλη μετέφερε τον σοκαρισμένο γιό του στα Επείγοντα Περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
Ευτυχώς, το ιατρικό προσωπικό που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, διαπίστωσε πως το τραύμα είναι επιφανειακό με αποτέλεσμα, πατέρας και γιος να αναχωρούν λίγη ώρα μετά από το Νοσοκομείο. 
 
Ψάχνουν την ταυτότητα του σκύλου οι υπάλληλοι του Δήμου
Σε επικοινωνία του «Ε» με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Τάσο Θεοδωρίδη, ενημερωθήκαμε ότι οι υπάλληλοι του δήμου γνωρίζουν για το συμβάν και αναζητούν τον σκύλο για να τον περισυλλέξουν. «Προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του σκύλου και αφού πάρουμε το αντίστοιχο έγγραφο από το Νοσοκομείο θα προχωρήσουμε στην περισυλλογή του» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.
Να σημειώσουμε ότι, το συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο λόγω των αγελών που ζουν στην περιοχή και πως πολλοί πολίτες έχουν καταγγείλει επιθετική συμπεριφορά από τα αδέσποτα ζώα.
Τέλος, επικίνδυνα είναι και στα φανάρια τόσο στο 2ο ΕΠΑΛ όσο και στην είσοδο της πόλης από την Καβάλα, καθώς αγέλες επιτίθενται σε μοτοσικλετιστές.
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη

Προσφορά εργασίας υπάρχει αλλά οι άνεργοι προτιμούν τα επιδόματα –  Παράπονα εργοδοτ…