Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Μουντιάλ 2014: Εθνική για… ξενύχτηδες!

Μουντιάλ 2014: Εθνική για… ξενύχτηδες!

0
mitroglou brasil

Μεταμεσονύχτιος (01:00) ο σημερινός αγώνας της Ελλάδας απέναντι στην Ιαπωνία

 

«Φρεσκάρισμα» στην 11αδα σκέφτεται ο Φερνάντο Σάντος

 
 
Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στο αποψινό κρίσιμο παιχνίδι με την Ιαπωνία για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Αρένα ντας Ντούνας» του Νατάλ και θα κρίνει εν πολλοίς την τύχη αλλά και τη συνέχεια της Εθνικής μας ομάδας στο φετινό Μουντιάλ.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπαθεί να συνέλθει από τη βαριά ήττα της 1ης αγωνιστικής από την Κολομβία με 3-0, με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή, Φερνάντο Σάντος, να δηλώνει μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας ότι είχε πολλά παράπονα από ορισμένους Έλληνες διεθνείς που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση. Έτσι, σύμφωνα και με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα φρέσκα πρόσωπα, με τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά να είναι αυτά του Κώστα Μήτρογλου, Γιάννη Φετφατζίδη και Γιώργου Καραγκούνη, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και το ενδεχόμενο περαιτέρω «εκπλήξεων».
 
Εθνική για… ξενύχτηδες
 Το αποψινό παιχνίδι «τεστάρει» τα όρια των… ξενύχτηδων, καθώς η κρίσιμη αναμέτρηση ξεκινάει στη 01:00 το βράδυ (προς ξημερώματα Παρασκευής) και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ. Η ήττα της πρεμιέρας, αναγκάζει τους Έλληνες διεθνείς να αγωνιστούν μόνο για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη, με την οποία θα κερδίσουν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια τους για πρόκριση στην επόμενη φάση και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το εισιτήριο των «16» την τελευταία αγωνιστική του ομίλου με την Ακτή Ελεφαντοστού την ερχόμενη Τρίτη (24/06).
Από την άλλη, η Ιαπωνία, στην 1η αγωνιστική απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με το μεγάλο της «αστέρι» Κεϊσούκε Χόντα, τελικά δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας από την αναμέτρηση, καθώς οι Ιβοριανοί με ολική ανατροπή κατάφεραν μέσα σε 3 λεπτά να φέρουν «τούμπα» το ματς και να πάρουν τη νίκη με 2-1.
Νωρίτερα από το παιχνίδι της Εθνικής μας, διεξάγεται το άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου, όπου Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού θα τεθούν αντιμέτωπες στις 19:00 το απόγευμα, ενώ στις 22:00 το βράδυ Ουρουγουάη και Αγγλία θα «μονομαχήσουν» για την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά, στη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου.
 
Mundial 2014 – Πρόγραμμα TV
 Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014
19.00: Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού (ΝΕΡΙΤ)
22.00: Ουρουγουάη – Αγγλία (ΝΕΡΙΤ)
01.00: Ιαπωνία –Ελλάδα (ΝΕΡΙΤ)
Η βαθμολογία του 3ου Ομίλου:
1. Κολομβία 3 (3-0)
2. Ακτή Ελεφαντοστού 3 (2-1)
3. Ιαπωνία 0 (1-2)
4. Ελλάδα 0 (0-3)
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …