Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Καταλήγουν σε Τετάρτη 11/06 για τον αγώνα μπαράζ Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου

Καταλήγουν σε Τετάρτη 11/06 για τον αγώνα μπαράζ Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου

0
mbala xeria-web

Βγήκε η απόφαση και σήμερα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ένωσης Β’ Εθνικής

 

Δεν αλλάζει η έδρα διεξαγωγής του μπαράζ (Κλ. Βικελίδης)

 
 
Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του «σήριαλ» για την τύχη του αγώνα μπαράζ Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου, οι… υπεύθυνοι πήραν αποφάσεις και όπως όλα δείχνουν η παραπάνω αναμέτρηση που θα κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα αγωνίζεται στη Super League της νέας σεζόν, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου.
Η τελική απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής του μπαράζ αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα, μετά τη συνεδρίαση της Β’ Εθνικής.
 
Εκδικάστηκε η απόφαση για το ύποπτο ματς που «μπλόκαρε» το μπαράζ
 Τι συνέβη όμως και όπως φαίνεται οι αρμόδιοι καταλήγουν στην ημερομηνία για το ματς; Ξεκινώντας από τη χθεσινή ημέρα, αθώος κρίθηκε ο Ηρακλής Ψαχνών από τον αθλητικό δικαστή αναφορικά με τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου (1-2), που είχε χαρακτηριστεί «ύποπτος» από την UEFA. H εκδίκαση της υπόθεσης έγινε το πρωί της Πέμπτης (5/6) και όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με όλους τους «ύποπτους» φακέλους, η απόφαση ήταν αθωωτική. Η μοναδική διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η απόφαση εκδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ, μόλις τέσσερις ώρες μετά την εκδίκασή της.
Η αντίδραση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής (Football League) ήταν άμεση καθώς θα συνεδριάσει σήμερα (Παρασκευή 06/06) στις 12:30 προκειμένου να επικυρώσει τη βαθμολογία των πλέι οφ της Football League, κάτι που σημαίνει ότι το μπαράζ ανόδου στη Super League ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου θα διεξαχθεί – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πλέον – την Τετάρτη (11/06).
Μάλιστα η συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών (Skoda Ξάνθη, Ολυμπιακός Βόλου, ΕΠΟ κλπ.) με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προγραμματίστηκε για το Σάββατο, ώστε να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν (αριθμός και διανομή εισιτηρίων στις δύο ομάδες, μέτρα ασφαλείας κλπ.), έτσι ώστε να ετοιμαστούν όλα για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης.
Το μόνο σίγουρο (σ.σ. όσο σίγουρο μπορεί να είναι μετά τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα) είναι ότι ο αγώνας μπαράζ θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» (Χαριλάου) της Θεσσαλονίκης, με πιθανότερη ώρα έναρξης τις 20:30 (ίσως και νωρίτερα), ενώ για όσους δεν μπορέσουν να ταξιδέψουν στη Θεσ/νίκη, θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν απευθείας τηλεοπτικά τόσο από τη Nova όσο και από το Otesport.
 
Αλλαγή προγράμματος λόγω της αναβολής
 Εν τω μεταξύ λόγω της αναβολής του ματς το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την Κυριακή, η Skoda Ξάνθη άλλαξε το πρόγραμμα προπονήσεων της και της προετοιμασίας της για το κρίσιμο παιχνίδι. Έτσι χθες ο Νίκος Κεχαγιάς έδωσε ρεπό στους παίκτες του ώστε να αποφορτιστούν και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, καθώς από σήμερα και μέχρι την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα «φορτσάρουν» ώστε να φτάσουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας. Η ξανθιώτικη ομάδα εξάλλου είναι εδώ και σχεδόν δύο μήνες χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και ερωτηματικό παραμένει το αν έχει επηρεαστεί από τα όσα συνέβησαν αλλά και το πώς θα αγωνιστεί.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τον αγώνα της Τετάρτης για την Skoda θα απουσιάζουν οι τρεις τραυματίες Σολάρι, Κομεσίδης και Μπαξεβανίδης.
Σε ότι αφορά τον Αργεντινό επιθετικό, επέστρεψε από την πατρίδα του όπου ολοκλήρωσε το Α’ μέρος αποθεραπείας και παρακολουθεί τις προπονήσεις της ομάδας ώστε να βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών του και να τους εμψυχώνει.
 
Και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ξανθιωτών Αττικής στο πλευρό της Skoda
 Τη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια της Skoda Ξάνθη ενόψει του αγώνα μπαράζ εξέφρασαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ξανθιωτών Αττικής, οι οποίοι έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση:
«Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ξανθιωτών Αττικής εύχονται στην αγαπημένη τους ομάδα Skoda Ξάνθη καλή επιτυχία στο δύσκολο αγώνα μπαράζ.
Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει μια και τόσα χρόνια στα δύσκολα πάντα τα κατάφερνε. Η σκέψη όλων μας θα είναι κοντά τους».
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Πήρε βαθμό στη Χρυσούπολη το Άβατο – Ήττα για τον Πετεινό

Αποτελέσματα και βαθμολογία της 32ης αγωνιστικής Ο Άρης Αβάτου πήρε πολύτιμο βαθμό ισοπαλί…