Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Την Κυριακή (08/06) η «μονομαχία» για μία θέση στη… Super League

Την Κυριακή (08/06) η «μονομαχία» για μία θέση στη… Super League

0
superleague-empros

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντίπαλος της Skoda Ξάνθη στο μπαράζ παραμονής

 

Στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» (Χαριλάου) της Θεσσαλονίκης η αναμέτρηση

 
 
Ο Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκε – μέσα από τη διαδικασία των πλέι – οφ Β’ Εθνικής – αντίπαλος της Skoda Ξάνθη, για τον αγώνα μπαράζ ανάμεσα στις δύο ομάδες με έπαθλο για το νικητή την παρουσία στη Super League της νέας σεζόν.
Η Βολιώτικη ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση των πλέι – οφ Β’ Εθνικής, πίσω από την Κέρκυρα και τη συμπολίτισσα Νίκη Βόλου κι έτσι θα βρεθεί στο δρόμο της Ξάνθης, στον αγώνα για την παραμονή της στην κατηγορία.
Πλέι – οφ Β’ Εθνικής
Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής
Χανιά-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Αιγινιακός-Κέρκυρα 1-0
Φωστήρας-Ηρακλής Ψαχνών 0-0
Νίκη Βόλου-Ηρακλής 4-0
Η τελική βαθμολογία:
1. Νίκη Βόλου 29
2. Κέρκυρα 28
3. Ολυμπιακός Βόλου 25
4. Χανιά 22
5. Ηρακλής Ψαχνών 19
6. Ηρακλής 15
7. Αιγινιακός 14
8. Φωστήρας 9
 
Την Κυριακή το μπαράζ στο «Βικελίδης»
 Η αναμέτρηση Skoda Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή 08 Ιουνίου σε ουδέτερη έδρα. Αυτή θα είναι – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – το γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» (Χαριλάου) της Θεσσαλονίκης όπου θα αναμετρηθούν οι δύο αντίπαλοι.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Super League από την Παρασκευή είχε εισηγηθεί να διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ (πλέι άουτ) σε γήπεδο όπου φέτος έγιναν παιχνίδια για το πρωτάθλημα Super League. Έτσι, εφ’ όσον στην 3η θέση είναι ο Βόλος και η ουδέτερη έδρα θα πρέπει να είναι κάπου στη μέση, τα δύο επικρατέστερα γήπεδα για το μπαράζ είναι το «Κλ. Βικελίδης» του Άρη και το γήπεδο Τούμπας του ΠΑΟΚ, αμφότερα στη Θεσσαλονίκη. Άλλη μία πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ήταν το γήπεδο της Βέροιας, κάτι όμως που δεν ήθελαν καμία από τις δύο ομάδες (Ξάνθη, Ολυμπιακός Β.).
Έτσι, με επικρατέστερο γήπεδο το «Βικελίδης», άπαντες περιμένουν το σημερινό Δ.Σ. της Β’ Εθνικής (Football league), όπου θα επικυρωθεί η βαθμολογία των πλέι – οφ και θα «κλειδώσει» η ημερομηνία, ώρα και έδρα διεξαγωγής του μπαράζ παραμονής.
 
Με τις γνωστές τρεις απουσίες η Ξάνθη
 Χωρίς τις γνωστές εδώ και καιρό απουσίες τριών παικτών της, θα παραταχθεί η Skoda Ξάνθη στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι τραυματίες Σολάρι, Μπαξεβανίδης και Κομεσίδης συνεχίζουν προγράμματα αποθεραπείας κι έτσι μένουν εκτός «μάχης» για τον κρίσιμο αγώνα.
Το κλίμα και η ψυχολογία στο ξανθιώτικο «στρατόπεδο» παραμένουν ωστόσο υψηλά, γεγονός στο οποίο βοήθησε και η καλή εικόνα της ξανθιώτικης ομάδας στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια.
Τελευταία φιλική αναμέτρηση ήταν αυτή απέναντι στην Εθνική Ενόπλων την οποία η Skoda νίκησε με σκορ 4-1 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι Μάνταλος, Σολτάνι, Μαρίν και Τριάδη.
Η Ξάνθη ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Κυριακίδη, Μπέρτο, Βάλλα, Γούτα, Τσαμούρη, Βασιλακάκη, Φλίσκα, Μάνταλο, Μαρίν, Κάλβο, Σολτάνι και κατά τη διάρκεια του αγώνα έπαιξαν και οι: Τσέμα, Χοσέμι, Ράνος, Σουάρεζ, Τριάδης, Κολλαράς, Νάκας, Παπαδημητρίου.
Στην βασική 11άδα της Εθνικής Ενόπλων ήταν οι: Λυμπερόπουλος, Μπέριος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Αρκούδας, Μαργαρίτης, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Κίτσιου, Λυκογιάννης και Μπουγατσιάς ενώ έπαιξαν και οι: Γιαννακόπουλος, Ηρακλής, Μητροφάνης, Αυλωνίτης, Δεληζήσης, Πασάς, Τσιλιγκίρης, Θάνος, Ρουμπουλάκος και Αργυρόπουλος.
 
 Το «ρόστερ» του Ολυμπιακού Βόλου:
 Τερματοφύλακες:
Θανάσης Γεωργίου                
Αγγελος Σταυράκης              
Θεόδωρος Γκίτκος                 
Αμυντικοί:
Δημήτρης Αρβανίτης
Λευτέρης Γιαλούσης             
Σταμάτης Καρράς
Δημήτρης Κόμνος
Χρήστος Μελίσσης
Αθανάσιος Μπόρας
Αλέξανδρος Ζέρης
Παναγιώτης Κατσιαρός
Θανάσης Κωστούλας
Μιχάλης Παπανικόλας
Μέσοι:
Εγκούτου Ολίσεχ
Οδυσσέας Κεσίδης
Στάθης Ρόκας
Μάριο Μπρέσκα
Σέρχιο Πόνσε
Γιανίκ Ριζανί
Θανάσης Δεινόπαπας
Κώστας Καπετάνος
Γιάννης Κατσίκης
Άγγελος Κολημήτρας
Αθανάσιος Πινδώνης
Επιθετικοί:
Μάριο Γκούρμα
Νίκος Ντινόπουλος
Προπονητής:
Νίκος Παντελής
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …