Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Θανατηφόρο το Σαββατοκύριακο για την Ξάνθη

Θανατηφόρο το Σαββατοκύριακο για την Ξάνθη

0
troxaio sydini

Μετά την 23χρονη και ένα 35χρονος έχασε τη ζωή του σε Τροχαίο

 

Πήγαινε να ψάλλει στη λειτουργία της Κυριακής στο Άγιο Αθανάσιο Συδινής.Το αυτοκίνητό του βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε

 
 
Γεμάτο «θανατικό» ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τον τόπο μας γιατί γι άλλη μια φορά πλήρωσε «βαρύ φόρο αίματος» στην άσφαλτο! Την Παρασκευή έχασε τη ζωή της σε τροχαίο που έγινε στη Θεσσαλονίκη ένα 23χρονο κορίτσι από την Ξάνθη και την Κυριακή το πρωί ένας 35χρονος άνδρας Και τα δύο αναπάντεχα τραγικά γεγονότα σκόρπισαν σπαραγμό και οδύνη στις οικογένειες των αδικοχαμένων νέων και βουβή θλίψη και στενοχώρια στην τοπική κοινωνία που έχασε δυο νέα μέλη της.
 
Πήγαινε να ψάλλει στη λειτουργία της Κυριακής στο Άγιο Αθανάσιο Συδινής
Ο άτυχος Χρήστος την Κυριακή 11 Μαΐου στις 7.30 το πρωί κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς την Συδινή από την εθνική οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, όταν στο 2ο χλμ Κουτσού – Συδινής για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε πολλές φορές στο παρακείμενο χωράφι. Ο άτυχος νέος που  δεν φορούσε ζώνη εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο και βρήκε τραγικό θάνατο. Το αυτοκίνητο και το άψυχο πτώμα του Χρήστου έγινε αντιληπτό από διερχόμενη κάτοικο της Συδινής που ειδοποίησε την αστυνομία. Να σημειώσουμε ότι τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Ξάνθης και σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι πιθανό να σχετίζεται με τις εργασίες που γίνονται για τη διαπλάτυνση του δρόμου.
 
«Συλλυπητήρια» από το «Ε» στην οικογένειά του
Ο Χρήστος ήταν γνωστός στην Συδινή καθώς ήταν ψάλτης στον ιερό Ναό΄του Αγίου Αθανασίου Συδινής και εκεί πήγαινε για να ψάλλει στην λειτουργία της Κυριακής. Ο Χρήστος έκανε σπουδές στον Πολιτισμό και είχε μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του Χρήστου είναι ιερέας και καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Δ.Π.Θ. Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας και η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην Ιερό Ναό Αγίου Προδρόμου Ξάνθης. Το «Ε» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.  
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…