Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Συνεχίζονται οι περιοδείες Τσιακίρογλου και οι επαφές με την κοινωνία

Συνεχίζονται οι περιοδείες Τσιακίρογλου και οι επαφές με την κοινωνία

0
tsiak episkepsis5
  tsiak episkepsis7
 
Με διαδοχικές επισκέψεις και επαφές σε φορείς, σωματεία, συλλόγους και εκπροσώπους διαφόρων επαγγελματικών τάξεων συνεχίστηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο οι συναντήσεις του Σωτήρη Τσιακίρογλου με την κοινωνία του τόπου.
Κλιμάκια του συνδυασμού αποτελούμενα από εξειδικευμένες ομάδες εργασίας που συστάθηκαν ειδικά για το σκοπό αυτό από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης, βρέθηκαν στην αγορά και στα εμπορικά κέντρα της πόλης, στην παλιά Ξάνθη, σε γκαλερί και εργαστήρια εικαστικών και σύγχρονης τέχνης, με το προεδρείο του συλλόγου τριτέκνων, τον πρόεδρο του συλλόγου Παλιάς Πόλης και με τους κατοίκους του Δροσερού στον ομώνυμο οικισμό.
Στις ειδικές ομάδες εργασίας τέθηκαν τα ζέοντα προβλήματα του Δροσερού, η παντελής έλλειψη υποδομών και οι τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι Ρομά συνδημότες μας. Το προεδρείο των τριτέκνων αναφέρθηκε κυρίως στα θεσμικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αντίστοιχοι σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα. Κυρίαρχα έθεσαν την εξομοίωση τους με τους πολύτεκνους προκειμένου να απολαμβάνουν των ίδιων δικαιωμάτων. Στον πρόεδρο των κατοίκων Παλιάς Πόλης κατατέθηκαν οι γνωστές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού ενώ στους εκπροσώπους των διαφόρων σύγχρονων εικαστικών ρευμάτων η πρόθεση για στήριξη και προβολή.
Των επαφών προηγήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός των γραφείων του συνδυασμού και του εκλογικού κέντρου που βρίσκεται στην οδό Ηρώων 73 και είναι διαρκώς στην διάθεση των πολιτών. Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού και η κεντρική εκδήλωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9-5 στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Ελισσώ (Πρώην ΧΕΝΙΑ).
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…