Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς να γνωρίζει τον αντίπαλο!

Συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς να γνωρίζει τον αντίπαλο!

0
proponisi 02-empros

Μοιρασμένες οι πιθανότητες στις ομάδες της Β’ Εθνικής για να βρεθούν στο δρόμο της Skoda Ξάνθη

 
 
Με το μυαλό στο… άγνωστο συνεχίζει την προετοιμασία της η Skoda Ξάνθη για τον αγώνα μπαράζ που θα κρίνει την παραμονή της στη Super League.
Κι αυτό γιατί αν και έχουν διεξαχθεί τα 2/3 των πλέι – οφ της Β’ Εθνικής, το τοπίο παραμένει «θολό» σχετικά με το ποια ομάδα θα βρει η Ξάνθη απέναντι της, στον αγώνα παραμονής που θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου.
Στα πλέι – οφ της Β’ Εθνικής έχουν ολοκληρωθεί οι 9 από τις συνολικά 14 αγωνιστικές και με τις οκτώ ομάδες που συμμετέχουν στην διαδικασία να απέχουν ελάχιστα βαθμολογικά μεταξύ τους, όλα είναι ανοιχτά για τις τρεις πρώτες θέσεις.
Να υπενθυμίσουμε ότι με την ολοκλήρωση των πλέι – οφ της Β’ Εθνικής, οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις ισάριθμες πρώτες θέσεις θα προβιβαστούν απευθείας στη Super League, ενώ αυτή που θα τερματίσει στην 3η θέση της διαδικασίας θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Skoda Ξάνθη, με τους δύο αντιπάλους να έχουν τον ίδιο σκοπό, να δώσουν το «παρών» στη Super League της επόμενης σεζόν.
 
Βελτιωμένη η Ξάνθη στο φιλικό με το Γάζωρο
 
Εν τω μεταξύ το 2ο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της για τον αγώνα μπαράζ έδωσε η Skoda Ξάνθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Η ξανθιώτικη ομάδα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Εθνικό Γαζώρου χάρη στο γρήγορο γκολ του Νατσιόπουλου με κεφαλιά στο 3ο λεπτό, όμως στην συνέχεια ανέβασε ρυθμούς, έφτασε στο 23’ στην ισοφάριση με την προβολή του Πέτρου Μάνταλου και με τον ίδιο παίκτη στο 57’ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ κάνοντας την ανατροπή.
Στο β’ μέρος η Skoda ήταν ανώτερη δημιούργησε ευκαιρίες και με τον Αντώνη Ράνο να σημειώνει κι αυτός άλλα δύο γκολ προς το τέλος έφτασε στο ευρύ 1-4.
Για την ξανθιώτικη ομάδα ο Νίκος Κεχαγιάς χρησιμοποίησε τους «βασικούς», τους παίκτες δηλαδή οι οποίοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν στην αρχική 11άδα και στον αγώνα μπαράζ, οι οποίοι έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο φιλικό όπου γνώρισε την ήττα στη Δράμα από τη Δόξα με 2-1.
Για τη Skoda Ξάνθη αγωνίστηκαν οι: Τσέμα, Φλίσκας, Χοσέμι, Γούτας, Παΐτο, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Κάλβο, Σολτάνι, Σολάρι. Έπαιξαν και οι: Κυριακίδης, Βάλλας, Μαρίν, Σουάρεζ, Τριάδης, Τσαμούρης, Ράνος, Κολλαράς, Ορφανίδης Π., Νάκας.
 
Όλα ανοιχτά για τον αντίπαλο στα μπαράζ
 
Όπως σημειώνουμε, όλα είναι ρευστά σχετικά με την ομάδα που θα τερματίσει 3η στα πλέι – οφ τα Β’ Εθνικής και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Skoda Ξάνθη στον αγώνα μπαράζ. Κι αυτό γιατί η Νίκη Βόλου με τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι του Βόλου με τον Ολυμπιακό πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς η Κέρκυρα ηττήθηκε στα Χανιά, ενώ ο Ηρακλής έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τα Ψαχνά. Έτσι όλες οι ομάδες έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου, με μοναδική εξαίρεση τον Φωστήρα που παρέμεινε στους 9 βαθμούς και απομακρύνθηκε από την πρώτη τριάδα.
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Football League:
Χανιά – Κέρκυρα 2-0
Φωστήρας – Αιγινιακός 1-4
Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Ηρακλής – Ηρακλής Ψαχνών 1-1
Η βαθμολογία (9 αγώνες):
1. Νίκη Β. 17
2. Κέρκυρα 16
3. Χανιά 14
4. Ηρακλής Ψαχ. 14
5. Ολυμπιακός Β. 14
6. Ηρακλής Θεσ/νίκης 13
7. Αιγινιακός 12
8. Φωστήρας 9
Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Τετάρτη 14/05/2014
Ηρακλής Θεσ/νίκης – Χανιά
Κέρκυρα – Νίκη Βόλου
Ηρακλής Ψαχνών – Αιγινιακός
Ολυμπιακός Βόλου – Φωστήρας
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …