Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Σημαντική δήλωση Πούλιου

Σημαντική δήλωση Πούλιου

0
poulios 2

Θα επιδιώξω συναίνεση και συνεργασία με όλους στο δήμο

 
 
Σε μια ιδιαίτερα σημαντική δήλωση προχώρησε χθες Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος Χρίστος Πούλιος. Μια δήλωση που σηματοδοτεί και χαρακτηρίζει τη στάση που θα τηρήσει και τις αρχές που θα εφαρμόσει ως δήμαρχος αμέσως μετά την εκλογή του.
 
Η δήλωση Πούλιου
«Ο δήμος Ξάνθης δεν θα διοικηθεί με δήμαρχο του 25%. Γιατί, στη δική μου συνείδηση δεν νομιμοποιείται ένας δήμος να διοικηθεί με αυτό το ποσοστό. Δεν είναι ηθικό και στη δική μου συνείδηση κάτι τέτοιο δεν λειτουργεί, δεν το δέχομαι. Θα επιδιώξω και άμεσα θα λειτουργήσω ως δήμαρχος με συναίνεση και συνεργασία με τους υπόλοιπους. Δεν διοικείς μια πόλη με 25%, δεν εκφράζεις τους δημότες αποκλείοντας αλλά συνθέτοντας. Μόνον έτσι θα πάμε μπροστά, μόνον έτσι θα λυθούν τα προβλήματα και θα γίνουν οι απαραίτητες ρήξεις προς όφελος της πόλης και των δημοτών.
Όλα τα παραπάνω είναι δέσμευση και θα υλοποιηθούν άμεσα. Ας τα γνωρίζουν οι Ξανθιώτες κι ας αποφασίσουν ό,τι θέλουν. Εμείς δεν διαιρούμε, θέλουμε ένα δήμο ενωτικό, δημοκρατικό, αντιπροσωπευτικό για όλους, χωρίς αποκλεισμούς. Ζητούμε να μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστούμε. Οι άλλοι δοκιμάστηκαν χρόνια τώρα και απέτυχαν.
Το αύριο θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής».
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…