Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Προβληματισμένη η οδός Σταθμού

Προβληματισμένη η οδός Σταθμού

0
vothrolumata

Βοθρολύματα τρέχουν στο δρόμο για πάνω από μια εβδομάδα. Θα επιληφθεί άμεσα δηλώνει η ΔΕΥΑΞ

 
Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι της οδού Σταθμού και πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες εξαιτίας των βοθρολυμάτων που τρέχουν από παράδρομο στην οδό για πάνω από μια εβδομάδα. Οι κάτοικοι αν και έχουν απευθυνθεί τόσο στο αστυνομικό τμήμα, όσο και στην ΔΕΥΑΞ βλέπουν την κατάσταση να έχει «βαλτώσει» αφού η μια υπηρεσία ρίχνει το μπαλάκι στην άλλη με αφορμή ένα εγκαταλελειμμένο όχημα που βρίσκεται πάνω από το φρεάτιο.
 
Φοβούνται για ασθένειες οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες
Τόσο οι κάτοικοι της περιοχής, όσο και οι επιχειρηματίες δεν κρύβουν την ανησυχία τους, καθώς όπως είπαν και οι ίδιοι στο «Ε» φοβούνται για πιθανές ασθένειες οι οποίες μπορούν να προκληθούν από το γεγονός ότι νερά έχουν λιμνάσει για πάνω από μια εβδομάδα.
«Περνάει ο κόσμος από το σημείο και μεταφέρει τα μικρόβια μέσα στα σπίτια του και στα μαγαζιά μας. Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Πρέπει ο Δήμος να μεριμνήσει για αυτή την κατάσταση» σημείωσε προβληματισμένος επιχειρηματίας της περιοχής.
 
Επιθεώρηση στο σημείο από τη ΔΕΥΑΞ
Αν και οι πολίτες υποστηρίζουν ότι προσπαθούν να βγάλουν άκρη για πάνω από μια εβδομάδα σε επικοινωνία του «Ε» με την ΔΕΥΑΞ, η τελευταία σημείωσε ότι ουδέποτε ειδοποιήθηκε η υπηρεσία για το εν λόγω συμβάν. Μάλιστα, λίγο μετά το τηλεφώνημα συνεργείο της υπηρεσίας βρέθηκε στον χώρο, αλλά δεν μπόρεσε να προχωρήσει σε εργασίες εξαιτίας του σταθμευμένου οχήματος. Παρόλα αυτά υποσχέθηκε στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες ότι θα επανέλθουν σήμερα, Παρασκευή 2 Μαΐου, προκειμένου να επιληφθούν του προβλήματος απομακρύνοντας το όχημα με την συνδρομή της αστυνομία. Να σημειώσουμε ότι στο όχημα έχει τοποθετηθεί εδώ και ένα μήνα αυτοκόλλητο από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου που ζητά από τον κάτοχο να απομακρύνει το όχημα, κάτι που όμως δεν έχει συμβεί.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη

Προσφορά εργασίας υπάρχει αλλά οι άνεργοι προτιμούν τα επιδόματα –  Παράπονα εργοδοτ…