Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Παρουσίασε το δικό του Δήμο Πρότυπο ο Δημαρχόπουλος

Παρουσίασε το δικό του Δήμο Πρότυπο ο Δημαρχόπουλος

0
dhmarxopoulos parousiasi1

Με παλιό και νέο αίμα διεκδικεί το Δήμο Ξάνθης. Άμεσοι στόχοι οι αντιμετώπιση της ανεργίας, η τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη και η Κοινωνική Αλληλεγγύη

 

Σε πανηγυρικό κλίμα παρουσίασε το συνδυασμό του το βράδυ της Τρίτης

 
 
Τον συνδυασμό του παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης. Μάλιστα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρακολούθησαν την εκδήλωση όρθιοι, γεμίζοντας ακόμη και το μπαλκόνι.
Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης, η Πολιτευτής κα Γεωργία Ανδρέου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΞ κ. Στέλιος Μωραΐτης αλλά και πλήθος υποψηφίων του πολιτικού χώρου που προσδιορίζεται ο συνδυασμός του κ. Δημαρχόπουλου
 
Ένας «Δήμος Πρότυπο»
Σε πανηγυρικούς ρυθμούς παρουσίασε τις προγραμματικές του θέσεις ο υποψήφιος Δήμαρχος, στο οποίο κεντρικοί άξονες ήταν η αντιμετώπιση της ανεργίας, ο πολιτισμός, ο τουρισμός και το περιβάλλον.
Συγκεκριμένα, ο κ. Δημαρχόπουλος υποσχέθηκε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, με προβολή της πνευματικής ταυτότητας του τόπου, δράσεις, παρεμβάσεις, δημιουργία φεστιβάλ, ημερίδες και ενίσχυση του πολιτιστικού εθελοντισμού.
Παράλληλα, θα δημιουργήσει νέες εκπαιδευτικές υποδομές, παιδικούς σταθμούς, θα προχωρήσει σε ανακαινίσεις σχολικών μονάδων, δημοτικό Φροντιστήριο, εκπαιδευτικά προγράμματα και στήριξη ΑΜΕΑ και άλλες ενέργειες που σχετίζονται με την παιδεία, αλλά και τη λειτουργία Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου με τμήματα μαζικής άθλησης και συνεχής λειτουργία του Κολυμβητηρίου, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο αθλητισμός είναι πυλώνας του πολιτισμού και μια θετική διέξοδος για τους νέους.
Με το βλέμμα στην προβολή και ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας της Ξάνθης και της πολιτικής εξωστρέφειας των τουριστικών μας προϊόντων βαδίζει και ο κ. Δημαρχόπουλος, ο οποίος υπόσχεται Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης και Ενημέρωσης με στρατηγική δράσεων αλλά και τη σωστή διαχείριση της Παλιάς Πόλης, ώστε να αποτελέσει πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο.
Από το πρόγραμμά όμως, δεν θα μπορούσε να λείπει η Κοινωνική Αλληλεγγύη και Πρόνοια, η οποία θα επιτευχθεί μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης με την Ενίσχυση Κοινωνικών Επιχειρήσεων, ίδρυση ΚΑΠΗ στην Παλιά Πόλη κ.α. Ενώ μια ακόμη υπηρεσία που πρόκειται να ιδρυθεί είναι το Γραφείο Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας, για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ανάπτυξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ο κ. Δημαρχόπουλος υποσχέθηκε μια πράσινη πόλη, με την ενίσχυση της καθαριότητας, την προώθηση της ανακύκλωσης, τις αναπλάσεις πλατειών, με ασφαλείς παιδικές χαρές και την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων.
 
Ηλικιακή πολυχρωμία στον συνδυασμό του, με παλιούς και.. νέους
Αφού έκανε γνωστές τις θέσεις του, ο κ. Δημαρχόπουλος παρουσίασε τους υποψήφιους του συνδυασμού του υποδέχοντας τους με μια φιλική αγκαλιά. Ένας συνδυασμός που αποτελείται τόσο από εκπροσώπους της νυν Δημοτικής Αρχής, όσο και από νέους ανθρώπους όλων των ηλικιακών βαθμίδων, από διάφορους επαγγελματικούς χώρους.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…