Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Ο Καραλίδης απάντησε με… έργα στον Παυλίδη

Ο Καραλίδης απάντησε με… έργα στον Παυλίδη

0
karalidis giannakidis

«Στα 4 χρόνια της θητεία σας κάνατε ένα έργο 1,5 εκ. ευρώ ενώ εμείς στα τρία χρόνια 15 έργα 45 εκ. ευρώ»!

 

Με αρκετό κόσμο η κεντρική εκδήλωση της Κοινωνικής Συμμαχίας στην Ξάνθη.

Απολογισμός έργου στην περιφέρεια από τον Άρη Γιαννακίδη

 

 

 
 
Μίλησε με…έργα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης και εκ νέου υποψήφιος με τον περιφερειακό συνδυασμό «Κοινωνική Συμμαχία» με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, απαντώντας στην κριτική του που δέχτηκε από τον Γιώργο Παυλίδη για ανυπαρξία έργου: «Μιλάμε με έργα και όχι με υποσχέσεις για Αιγύπτιους και ανύπαρκτους επενδυτές Ζητάμε τη σύγκριση με τους πολιτικούς μας αντιπάλους για να επιλέξετε, θυμίζοντας ότι σε δύσκολους καιρούς (κρίση):
2007 – 2010 τέσσερα (4) χρόνια έκαναν ένα έργο Κρωμνικό – Γαλάνη 1,5 εκ. ευρώ
2011 – 2014 τρία (3) χρόνια κάναμε δεκαπέντε (15) έργα πάνω από 45 εκ. ευρώ
στήριξη πάνω από 400 θέσεων εργασίας μέσω των έργων που υλοποιούμε
Η επιλογή δική σας!». Αυτή ήταν η κατακλείδα της ομιλίας του στην κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τέταρτης 14 Μαΐου στο εκλογικό κέντρο της παράταξης που βρίσκεται στη στοά Μονδρινού (επί της οδού 40 εκκλησιών).
 
Απολογισμός έργων και δράσεων από Γιαννακιδη – Καραλίδη
Παρουσία αρκετού κόσμου και στις δύο εξόδους της στοάς ο Άρης Γιαννακίδης που άνοιξε την πολιτική εκδήλωση αναφέρθηκε στα έργα και στις δράσεις που υλοποιήθηκαν σ’ αυτή την τετραετία προσδιορίζοντας παράλληλα και τους προγραμματικούς στόχους της νέας. Εστίασε και παρουσίασε ως επιτεύγματα κυρίως την ανάπτυξη της περιφερειακής συνείδησης και την άμβλυνση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων καθώς επίσης και τις επιδόσεις της περιφέρειας στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ με αποτέλεσμα την υλοποίηση μιας σειρά έργων εκατοντάδων εκατομμυρίων σ’ όλους τους νομούς. Την θέση του στο βήμα πήρε ο Φώτης Καραλίδης που αναφέρθηκε κυρίως σε έργα και δράσεις που έγιναν στο νομό
μας: όπως οι αναδασμοί σε διάφορα αγροκτήματα (Ερασμίου) η ολοκλήρωση του Σπιτιού του Μάνου Χατζιδάκι, τις Γέφυρες Πηγαδίων και Πολυσίτου, την κατασκευή νέων δρόμων όπως στον άξονα Άβατο – Μάνδρα με την κατασκευή κυκλικών κόμβων ( Μάγγανα, Μυρωδάτο, Άβδηρα, Μάνδρα), οδικός άξονας Τοξότες – Άβατο(6,6 εκ. ευρώ) τον άξονα Μυρωδάτο – Παραλία Μυρωδάτου (1 εκ. ευρώ), Γέφυρα Σατρών (1,9 εκ. ευρώ) κ.λ.π. Επίσης ανέφερε την συμβολή της περιφέρειας στην αξιοποίηση των Γεωθερμικών Πεδίων (Ποταμιά, Νέα Κεσσάνη, Εράσμιο – Μάγγανα) και μια σειράς άλλων έργων σε όλους τους τομείς.
 
Παρουσίες και απουσίες
Η εκδήλωση έκλεισε με παρουσίαση των υποψηφίων οι οποίοι και χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους μεταξύ των οποίων αρκετοί υποψήφιοι σε συνδυασμούς του δήμου Ξάνθης , Αβδήρων και Τοπείρου ενώ έντονη ήταν επίσης η παρουσία της μειονότητας με εκπροσώπους τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μπαράν Μπουρχάν. Παρόντες επίσης ήταν ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχιλλέας Τσαρτσάρας, ο υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπένη Δημήτρη Δόντζος και ο υποψήφιος με το συνδυασμό του Χρίστου Πούλιου Κρίτων Καλογερής ενώ απών ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Δημήτρης Σαλτούρος.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

Mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…