Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κοντά στους «μικρούς» του Άρη Πετεινού ο Βασίλης Τοροσίδης

Κοντά στους «μικρούς» του Άρη Πετεινού ο Βασίλης Τοροσίδης

0
torosidis arispeteinoy

Στην προπόνηση της ακαδημίας του Πετεινού βρέθηκε ο διεθνής άσος

 

Στιγμές χαλάρωσης για τον «Τόρο» λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για τη Βραζιλία με την Εθνική Ελλάδος

 
 
Μία ευχάριστη επίσκεψη είχαν στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας τα παιδιά των Ακαδημιών του Άρη Πετεινού «Ευστάθιος Τοροσίδης», καθώς ο… μουντιαλικός ποδοσφαιριστής της Ρόμα, Βασίλης Τοροσίδης, έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ιταλική ομάδα – μιας και η αυλαία στο γειτονικό πρωτάθλημα «έπεσε» την περασμένη Κυριακή – βρέθηκε αυτό το διάστημα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Πετεινό. Ο «Τόρο» δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα… κατατόπια όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και να συναντήσει φίλους και γνωστούς και φυσικά τα μικρά παιδιά που χάρηκαν ιδιαίτερα από την επίσκεψη.
Ο διεθνής Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής βρίσκεται αυτή τη περίοδο στην Ελλάδα και απολαμβάνει λίγες ημέρες ξεκούρασης με σκοπό να ανακτήσει δυνάμεις ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας το οποίο κάνει «σέντρα» σε περίπου 20 ημέρες. Έτσι βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση των… μικρών του Άρη Πετεινού και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα φλας πήραν… «φωτιά». Οι μικροί «μπαλαδόροι» της Ακαδημίας του Πετεινού, μαζί με γονείς αλλά και φίλους της ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία και αποθανάτισαν τις στιγμές με τις φωτογραφικές τους μηχανές, με τον Τοροσίδη ευγενικό και ευδιάθετο να μην χαλάει το χατίρι σε κανέναν.
Στη συνέχεια, ο 29χρονος αμυντικός της Ρόμα μίλησε στα παιδιά της Ακαδημίας για τα «μυστικά» της μπάλας, ενώ σε «πηγαδάκια» με φίλους και γνωστούς το κύριο θέμα της συζήτησης, πέρα της Εθνικής Ομάδας αλλά και της παρουσίας του στο ιταλικό πρωτάθλημα, ήταν η Skoda Ξάνθη και τα νέα της ομάδας, ενόψει και του αγώνα μπαράζ που ακολουθεί σε λίγο καιρό, με τον «Τόρο» να αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως δεν ξεχνάει τη μεγάλη του αγάπη.
«Εκμεταλλευόμενος την άδεια μου και λίγο καιρό πριν αρχίσω την προετοιμασία μου με την Εθνική Ομάδα ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ το χωριό μου, τον Πετεινό και να περάσω λίγες ημέρες χαλάρωσης. Συνάντησα συγγενείς και φίλους και βρέθηκα εδώ, στο γήπεδο του χωριού για να δω και τα πιτσιρίκια της Ακαδημίας που όπως μαθαίνω τα πηγαίνουν αρκετά καλά», δήλωσε στο «Ε» ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής.
 
Εκλογές και νέο Δ.Σ. στον Άρη Πετεινού
 Εν τω μεταξύ την περασμένη Δευτέρα έγιναν και οι εκλογές ανάμεσα στα μέλη του Άρη Πετεινού από τις οποίες προέκυψε το νέο Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού συλλόγου. Η εκλογική διαδικασία έγινε μέσα σε πολύ φιλικό και οικογενειακό κλίμα, ενώ για το τυπικό της υπόθεσης έγινε και η κατανομή αξιωμάτων με το νέο Δ.Σ. να απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος: Παραστατίδης Φίλιππος
Αντιπρόεδρος: Σίμος Δημήτριος
Γ.Γραμματέας: Δελής Αθανάσιος
Ταμίας: Τοροσίδης Εμμανουήλ
Γ. Αρχηγός: Κατσαρός Χρήστος
Υπεύθυνη Ακαδημιών: Ζαφειριάδου Ελένη
Μέλος: Ταβουλτσίδης Κώστας
Μέλος: Ασλανίδης Δημήτριος
Μέλος: Κυβράκογλου Χαράλαμπος
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…