Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Η βροχή «έσβησε» τον Καμμένο

Η βροχή «έσβησε» τον Καμμένο

0
kammenos vroxi

Π. Καμμένος: «Η κάθοδος του DEB έχει να κάνει με την προσπάθεια της Τουρκίας να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια εμπόλεμη ζώνη»

 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην πόλη μας στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας

 
 
Συνάντηση με τους δημοσιογράφους της πόλης είχε προγραμματίσει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το απόγευμα της Τετάρτης, χωρίς ωστόσο να δείξει την παραμικρή συνέπεια. Αν και το ραντεβού είχε δοθεί για τις 6:30, ο κ. Καμμένος έφτασε στην Κεντρική Πλατεία αρκετά μετά τις 7, συνοδευόμενος από τον υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Τέρενς Κουίκ. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν στην συνάντηση ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, ο κ. Φίλιππος Τσαλίδης καθώς και πολιτευτές του κόμματος. Τέλος, αίσθηση προκάλεσε η απουσία του πολιτευτής του κόμματος στην Ξάνθη κ. Χαράλαμπου Ευστρατίου.
 
Υποδοχή μέσα στην βροχή
Με αρκετή καθυστέρηση και αφού είδε ότι η βροχή δεν σταματάει έφτασε στην Κεντρική Πλατεία ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον οποίον υποδέχθηκαν μέλη του κόμματος και του προσέφερε λουλούδια ένα μικρό κοριτσάκι ντυμένο με την παραδοσιακή στολή των Πομάκων.
«Η επίσκεψη στην Ξάνθη είναι η τρίτη στην Θράκη. Είδαμε με μεγάλη χαρά πολλούς φίλους, περπατήσαμε στην αγορά, μιλήσαμε με πολίτες. Είδαμε μια κατάσταση που υπάρχει σε όλη την χώρα, αλλά εδώ η απουσία του κράτους είναι ακόμα πιο μεγάλη» ανέφερε στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ ο κ. Καμμένος και συμπληρώνει θέλοντας να στείλει το μήνυμα του από την πόλη μας «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε επίπεδο περιφερειακών εκλογών, θα στείλουμε ένα μήνυμα εθνικό, ένα μήνυμα ενότητας των Ελλήνων, των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων, ότι μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά, χωρίς λάθη του παρελθόντος. Σε επίπεδο Ευρωπαϊκό δηλώνουμε ότι η Θράκη δεν χρειάζεται ειδικές οικονομικές ζώνες, ότι η Θράκη δεν πρόκειται να μπει στην λογική του Κοσσυφοπεδίου. Δεν πρόκειται να παραχωρήσουμε την εθνική κυριαρχία της χώρας μας με κανένα αντάλλαγμα».
 
Π. Καμμένος: «Ο κόσμος θα αποφασίσει αν θέλει η Ελλάδα να αλλάξει σελίδα»
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επερχόμενες εκλογές υπογραμμίζοντας: «οι πολιτικές που έχουν να κάνουνε με την κοινωνική μέριμνα, ιδίως των αδυνάτων, οι πολιτικές που έχουν να κάνουν για να αντιμετωπίσουν τα 3 εκατομμύρια έλληνες ανασφάλιστους, τα 2.100.000 ανέργους, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους που στην πρωτογενή τους παραγωγή δεν μπορούν να παράγουν, να πω ότι η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει σελίδα και αυτό εξαρτάται από τους πολίτες. Θα πρέπει να αποφασίσουν αν στις 25 Μαΐου προσυπογράψουν την πολιτική που μέχρι τώρα ακολουθείται, την σύνταξη στα 10 ευρώ για κάθε χρόνο εργασίας που έχει υπογράψει ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, στην πολιτική της ανεργίας και του λουκέτου που συνεχίζουν να ακολουθούν ή στην πολιτική της εθνικής κυριαρχίας κατά της παγκοσμιοποίησης. Το δημόσιο χρήμα πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των Ελλήνων. Χαμηλή φορολόγηση με μέτρα την αρχή πάλι της πρωτογενούς παραγωγής, με μέτρα για να μπορέσουνε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ρυθμίσουν τα χρέη τους και να μπορέσουν να ξαναξεκινήσουν να δουλεύουν».
 
Π. Καμμένος: «Τα άκρα δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης ούτε στην Θράκη ούτε στην Ελλάδα»
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ο κ. Καμμένος απάντησε πως η απόσυρση της υποψηφιότητας της Σαμπιχά αλλά και η κάθοδος του μειονοτικού κόμματος DEB αποτελούν παιχνίδια του Τουρκικού Προξενείου που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε εμπόλεμη ζώνη.
«Με την Σαμπιχά δεν συναντήθηκα αν και την στήριξα από την πρώτη στιγμή μπροστά στις απειλές του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή. Η κάθοδος δε του DEB έχει να κάνει με την προσπάθεια της Τουρκίας να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια εμπόλεμη ζώνη. Αυτό το αρνούνται και οι έλληνες Μουσουλμάνοι, αλλά και οι Έλληνες Χριστιανοί. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η πατρίδα μας σε Συρία, δεν θα επιτρέψουμε να χυθεί αίμα. Θα συνεχίσουμε να ζούμε μαζί αγαπημένοι και ενωμένοι διασφαλίζοντας την αγάπη και την ειρήνη για όλους. Τα άκρα δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης ούτε στην Θράκη ούτε στην Ελλάδα» σημείωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…