Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: «η πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί την απονομιμοποίηση αυτής της πολιτικής»

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: «η πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί την απονομιμοποίηση αυτής της πολιτικής»

0
mechri-2-apriliou-oi-engrafes-ston-eklogiko-katalogo-gia-tis-evroekloges

Αν και ήρθε τρίτο το κόμμα στην Ξάνθη, η τοπική οργάνωση κρίνει ότι το ποσοστό τον καθιστά τη «μεγάλη δύναμη αλλαγής»

 
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών προχώρησε στη δημοσιοποίηση της παρακάτω ανακοίνωσης: «ευχαριστούμε τους πολίτες που με την ψήφο τους τίμησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Όσους δεν μας ψήφισαν, τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να κερδίσουμε και την δική τους εμπιστοσύνη. Γνωρίζουμε ότι έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε.
Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη, διότι πρώτη φορά η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, κερδίζει τις ευρωεκλογές. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα αυτό. Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και η πτώση των ποσοστών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σηματοδοτεί την απονομιμοποίηση της πολιτικής της λιτότητας, την απονομιμοποίηση της τρόικας, την απονομιμοποίηση της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.
Αποδείχθηκε και στις κάλπες αυτό που καιρό τώρα λέμε: ότι υπάρχει πλήρης δυσαρμονία της κυβερνητικής πολιτικής με την βούληση των πολιτών. Επιπλέον, η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα αποτελεί ορόσημο και για ολόκληρη την Ευρώπη καθώς η πρωτιά αυτή αποτελεί σαφή καταδίκη της μερκελικής πολιτικής και ανοίγει τον δρόμο για θετικές εξελίξεις και στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Για να ισχύει το επιχείρημα, ότι το άθροισμα ΝΔ+ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και άρα δεν υπάρχει πρόβλημα για την συγκυβέρνηση, θα πρέπει πρώτα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να συνενωθούν σε ένα κόμμα, να κατέβουν στις εκλογές και να συγκεντρώσουν το σημερινό άθροισμά τους.
Όσον αφορά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στο νομό Ξάνθης, ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι είναι η μεγάλη δύναμη αλλαγής, προοπτικής και ελπίδας για τον τόπο, χωρίς εμμονές και εξαρτήσεις».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…