Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Γ. Παυλίδης: «Νικητής θα είναι ο τόπος»

Γ. Παυλίδης: «Νικητής θα είναι ο τόπος»

0
pavlidis teliko

Πρώτη δήλωση του νέου περιφερειάρχη από 1η Σεπτεμβρίου με μήνυμα συνεργασίας για την ανάκαμψη, την ανάπτυξη και την κοινωνική αλληλεγγύη στην ΑΜΘ

 
 
Από πολύ νωρίς φάνηκε το προβάδισμα του Γιώργου Παυλίδη στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, ο οποίος είχε προβάδισμα 9-10 μονάδες στο 30% της ενσωμάτωσης. Ο ίδιος έκανε την πρώτη του δήλωση από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ξάνθη, στο εκλογικό του κέντρο, όπου τον υποδέχθηκαν οι σύμβουλοι του ψηφοδελτίου και οι υποστηρικτές του, καθώς και ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
«Ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου εσάς και όλους τους πολίτες της Περιφέρειας που μας επέλεξαν για τα επόμενα 5 χρόνια στη διοίκηση αυτού του τόπου. Μας έδωσαν μια καθαρή εντολή, μια εντολή με μεγάλη διαφορά που είναι ομοιόμορφη σε όλη την περιφέρεια. Αυτό είναι καθαρό, είναι σαφές. Και ταυτόχρονα μας έδωσαν την εντολή να αλλάξουμε, να ανακάμψουμε, να κερδίσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Και όλα αυτά για μας δεν είναι λόγια κενά περιεχομένου», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Παυλίδη, τον οποίο οι συγκεντρωμένοι χειροκρότησαν θερμά.
Ο ίδιος τόνισε ότι: «σ’ αυτή την εκλογική μάχη για μας δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ευχαριστούμε θερμά και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δε μας ψήφισαν. Θα συνεργαστούμε για το καλό του τόπου. Για να νικήσουμε τα προβλήματα, πέρα και έξω από κόμματα και χρώματα, αυτά είναι οι μοναδικοί μας αντίπαλοι. Μ’ όλες τις παρατάξεις που θα εκπροσωπούνται στο περιφερειακό συμβούλιο, όλους τους δημάρχους και δημοτικά συμβούλια, με όλους τους θεσμικούς φορείς, όσους εκπροσωπούν τον τόπο, κυρίως όμως με τους πολίτες».
Ακόμη, πρόσθεσε: «θέλουμε μια κοινωνία ισχυρή, με συνεννόηση, η οποία να ανταποκρίνεται σε αυτό που όλοι μας σκεφτόμαστε και επιθυμούμε. Με σεβασμό στη διαφορετικότητα, μια κοινωνία για μια περιφέρεια που θα ναι το «καμάρι» μας στην ευρύτερη περιοχή όχι μόνο στην Ελλάδα. Να είναι πρωταγωνίστρια και όχι ουραγός. Για μας σήμερα νίκησε ο τόπος. Κανείς άλλος. Και αυτός ο τόπος είμαστε υποχρεωμένοι να πάει μπροστά. Δεσμευόμαστε να ακολουθήσουμε μια προσγειωμένη, μια ρεαλιστική πολιτική, μια πραγματική πολιτική, με σκληρή δουλειά. Στόχος μας η ανάκαμψη, η ανάπτυξη και η κοινωνική αλληλεγγύη». Ειδικά δε για το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης είμαστε αποφασισμένοι να αντιπαλέψουμε με κάθε τρόπο και μέσο, αλλά ουσιαστικά, αποφασιστικά και με αποτελέσματα μικρότερα ή μεγαλύτερα, την ανεργία και τη φτώχεια που πληγώνει βαθιά το κοινωνικό σώμα».
Τέλος, ο Γιώργος Παυλίδης ευχαρίστησε τους νέους αντιπεριφερειάρχες του, τον Κώστα Ζαγναφέρη, το Δημήτρη Πέτροβιτς από τον Έβρο, τον Χρήστο Μέτιο από την Ροδόπη, το Θόδωρο Μαρκόπουλο από την Καβάλα και τον Αργύρη Πατακάκη από τη Δράμα. Ακόμη, ευχαρίστησε τους εκλεγμένους περιφερειακούς τους συμβούλους, αλλά κυρίως, όπως είπε, εκείνους όσους δεν εξελέγησαν, ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει θερμές ευχαριστίες στη σύζυγό του Αθηνά και στα δυο του παιδιά Θοδωρή και Μαρίνα, για τη στήριξή τους σ’ αυτό τον αγώνα.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…