Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Επιστολή Εγγλεζάκη για ανοιχτή εκπομπή με τον Π. Παπαδόπουλο

Επιστολή Εγγλεζάκη για ανοιχτή εκπομπή με τον Π. Παπαδόπουλο

0
sekap egglezakis

Με αφορμή τις κατηγορίες εις βάρος του Πούλιου για τη ΣΕΚΑΠ

 
Από το γνωστό Οικονομολόγο κ. Μανώλη Εγγλεζάκη λάβαμε επιστολή η οποία εδώ και τρεις ημέρες έχει αποσταλεί προς την εφημερίδα «Μαχητής». Επειδή η εφημερίδα δεν ανταποκρίθηκε στη δημοσίευση της επιστολής, μας ζητήθηκε η δημοσίευσή της, κι αυτό, για να γίνει γνωστό το περιεχόμενό της διότι περιέχει πρόταση με την οποία εάν υλοποιηθεί θα δοθούν οι δέουσες απαντήσεις και εξηγήσεις για ένα τοπικό θέμα.
Το κείμενο της επιστολής:
 
Ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο,
εκδότη της εφημερίδας ‘Μαχητής’
 
Κύριε Παπαδόπουλε, τα τελευταία χρόνια ασχολείσαι πολύ με τον Χρίστο Πούλιο, ρίχνοντας τόνους λάσπης και δηλητηρίου στο πρόσωπό του. Τον τελευταίο μάλιστα μήνα, η λάσπη και το δηλητήριο έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Υπήρξα γενικός διευθυντής της ΣΕΚΑΠ επί σειρά ετών, σύμβουλος των διοικήσεων και Αντιπρόεδρος του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου της.
Είμαι λοιπόν σε θέση να γνωρίζω και την επαγγελματική διαδρομή, και τις ικανότητες και την επάρκεια του Χρίστου Πούλιου από την εποχή που νεαρός μηχανικός προσλήφθηκε στην ΣΕΚΑΠ. Γνωρίζω λοιπόν και διαβεβαιώνω κατηγορηματικά τους πάντες ότι όχι απλά δεν ευθύνεται ο κύριος Πούλιος για τα χρέη και τις ζημίες τις ΣΕΚΑΠ, αλλά τουναντίον, αν δεν ήταν ο Χρίστος Πούλιος και άλλα άξια στελέχη της ΣΕΚΑΠ, η εταιρεία θα είχε κλείσει πολλά χρόνια πριν. Δεν γνωρίζω όμως μόνο τον κύριο Πούλιο.
Γνωρίζω και πολλούς άλλους που διοίκησαν άλλα συνεταιριστικά εργοστάσια τα οποία έχουν κλείσει και για τους οποίους δεν μιλάς. Επειδή έχω πολιτικό πολιτισμό και δεν θέλω να δημιουργήσω σε κανένα υποψήφιο κάποιο πρόβλημα προεκλογικά, σου κάνω την παρακάτω πρόταση.
Με την πρότασή μου, που σκοπό έχει να λάμψει η αλήθεια, για την ΣΕΚΑΠ, την ΣΕΒΑΘ, την ΣΕΠΕΚ, την ΕΑΣ και για την ΕΑΠΑΞ θα μάθουν οι συνδημότες μας την πραγματικότητα, γιατί γνωρίζω πολύ καλύτερα από τον καθένα τι έχει συμβεί σε αυτές τις επιχειρήσεις. Προτείνω λοιπόν, μετά τις εκλογές όσες εκπομπές χρειάζονται όχι με μονόλογο (όπως κάνεις συνήθως) αλλά να καλέσεις και όλους τους εμπλεκόμενους. Εγώ ως πειστήριο των λόγων μου θα έχω περίπου τετρακόσιες σελίδες ντοκουμέντα.
‘Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα’
 
Ξάνθη 23/05/2014
 
Μανώλης Εγγλεζάκης
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Φύσηξε» και γεμίσαμε σκόνη στην Ξάνθη

Καλυμμένα τα αυτοκίνητα, οι δρόμοι και τα μπαλκόνια – Μιλά ο καθηγητής ΔΠΘ και Διευθυντής …