Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Εκλογικό βαρόμετρο από τους βουλευτές της Ξάνθης

Εκλογικό βαρόμετρο από τους βουλευτές της Ξάνθης

0
ekloges diples

Α. Κοντός: «Πρώτο κόμμα η ΝΔ πανελλαδικά και τοπικά!»

Χ. Ζεϊμπέκ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πρώτη δύναμη και με μεγάλη διαφορά»!

Δ. Σαλτούρος: «Προσδοκία μας είναι να αποτυπωθεί στις εκλογές ο χώρος της υπεύθυνης κεντροαριστεράς»

 

Λίγο πριν έλθει η ώρα της κάλπης και μιλήσει ο λαός οι τρεις βουλευτές της Ξάνθης μιλούν στο «Ε» για τους στόχους που έχουν θέσει τα κόμματα που εκπροσωπούν, τις προσδοκίες, τις εκτιμήσεις και τους φόβους τους αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα

 
Α. Κοντός: «Πρώτο κόμμα η ΝΔ πανελλαδικά και τοπικά!»
 Ο στόχος της ΝΔ είναι να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα το δείξουν. Οι πολίτες θα εμπιστευτούν τους υποψηφίους της τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Εκτιμώ πως και τοπικά το κλίμα είναι πολύ θετικό και αυτό θα φανεί στην κάλπη. Θα είναι το πρώτο κόμμα και τόσο στους δήμους της Ξάνθης, των Αβδήρων και Τοπείρου όσο και στην περιφέρεια. Είμαι βέβαιος ότι οι υποψήφιοί μας θα έχουν νικηφόρα πορεία».  
 

Χ. Ζεϊμπέκ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πρώτη δύναμη και με μεγάλη διαφορά»!
 «Οι εκλογές αυτές είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης σε μια μνημονιακή κυβέρνηση. ¨Ήρθε ή ώρα να μιλήσουν οι πολίτες και να τους τιμωρήσουν για τη φτώχεια που έφεραν στη χώρα μας. Η πραγματικότητα θα αποτυπωθεί στην κάλπη. Είναι πολύ σημαντική η ψήφος σ’ αυτές τις εκλογές καθώς καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον των παιδιών μας, για το μέλλον μας. Για αυτό πιστεύω πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πρώτη δύναμη και με μεγάλη μάλιστα διαφορά. Και σε τοπικό επίπεδο τα μηνύματα είναι πολύ θετικά. Θα έχουμε καλά αποτελέσματα στους δήμους Ξάνθης και Αβδήρων και στην περιφέρεια πιστεύω ότι ο κ. Μορφίδης θα είναι στην δεύτερη Κυριακή. Αλλά και στις ευρωεκλογές ο υποψήφιός μας ο Ουμίτ Μεστά θα έχει μια καλή παρουσία. Είναι ένας νέος επιστήμονας και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια τέτοια φωνή να μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη».
 
 Δ. Σαλτούρος: «Προσδοκία μας είναι να αποτυπωθεί στις εκλογές ο χώρος της υπεύθυνης κεντροαριστεράς »
 Οι φόβοι για το ΠΑΣΟΚ – Ελιά και Δημοκρατική Παράταξη είναι να συνεχίσουμε προκειμένου να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού . Ως ουσιαστικός παράγοντας της πολιτικής σταθερότητας που έχουμε, είναι υπαρκτός ο σχετικός φόβος μήπως ο κόσμος της κεντροαριστεράς πιστέψει λανθασμένα ότι άλλοι μπορούν να έχουν αυτόν τον εγγυητικό ρόλο. Προσδοκία μας είναι να αποτυπωθεί στις εκλογές ότι ο χώρος της υπεύθυνης κεντροαριστεράς, αυτής που βάζει το χέρι στη φωτιά εξακολουθεί να έχει τον δυνατό βασικό της εκπρόσωπο δηλαδή την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη όχι με εντυπωσιακά νούμερα καθώς πληρώνουμε ακόμη το μεγάλο πολιτικό κόστος αλλά με μια καταγραφή που θα αφήνει αισιοδοξία για το μέλλον. Γιατί, και το έχουμε πει πολλές φορές, η πορεία της Ελιάς – ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη είναι άρρηκτα δεμένες με την πορεία της χώρας.».
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξάνθης

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα διεξαχθούν οι συνεδριάσεις…