Οι 5 STARS των εκλογών!

0
timour

Μιλούν στο «Ε» αυτοί που έκοψαν πρώτοι το νήμα στην κούρσα της σταυροδοσίας

 

Πρώτος σ’ όλη την περιφέρεια ο γιατρός – χειρουργός Σπύρος Τσιλιγγίρης από το συνδυασμό του Γιώργου Παυλίδη με 5.564 σταυρούς!

 

Πρώτος στους δήμους του νομού ο 31χρονος Νίκος Χατζόπουλος από το συνδυασμό του Γιώργου Τσιτιριδη στο δήμο Αβδήρων με 1.204 σταυρούς!

 tsepelis close 

 
Τους 5 πρώτους πιο «αγαπημένους», πιο δημοφιλείς υποψήφιους των αυτοδιοικητικών εκλογών στο νομό και στην περιφέρειά μας παρουσιάζει σήμερα το «Ε». Αυτούς που έκοψαν πρώτοι το «νήμα» στην «κούρσα» της σταυροδοσίας κατακτώντας τα υψηλότερα «βάθρα» της προτίμησης του κόσμου που ωστόσο συνάδει με την εκτίμηση και την αναγνώριση της αξιοσύνης ή της προσδοκίας να επαληθεύσουν την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν. Πρώτος σε σταυρούς στους δήμους ο 31χρονος Οικονομολόγος Νίκος Χατζόπουλος, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Τσιτιρίδη στο δήμο Αβδήρων που έλαβε 1.203 σταυρούς και ρεκόρ σταυρών σ’ όλη την περιφέρεια έκανε ο γιατρός – χειρουργός Σπύρος Τσιλιγγίρης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλίδη που έλαβε 5.564 σταυρούς! Αξιοσημείωτο είναι ότι και οι δυο τους είναι «πρωτάρηδες» στην ενασχόλησή τους με τα κοινά και αυτό αξιολογείται ως μια ένδειξη ότι ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα στην πολιτική και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πολύ υψηλά στο «βάθρο» της σταυροδοσίας και οι «δοκιμασμένοι» Παναγιώτης Ξανθόπουλος που διατέλεσε αντιδήμαρχος στο Δήμο Αβδήρων αλλά και ο γιατρός – ορθοπεδικός Χουσεϊν Ογλου Τιμούρ, εκλεγμένος δημοτικός υποψήφιος στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο με τον συνδυασμό του Χρίστου Πούλιου.
Τέταρτος ο Μναώλης Τσέπελης που παρότι εμφανώς αποδυναμωμένος σε σχέση με άλλες εκλογικές αναμετρήσεις ωστόσο αναδείχθηκε πρώτος από το συνδυασμό «Δήμο πρότυπο» του Χ. Δημαρχόπουλου με τον οποίο είναι υποψήφιος.
 
Νίκος Χατζόπουλος, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δήμου Αβδήρων «Πολίτες σε Δράση» του Γιώργου Τσιτιρίδη
«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με τίμησε με τη ψήφο του. Ιδιαιτέρως νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πατέρα μου για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στον αγώνα αυτό. Ήταν στο πλευρό μου νύχτα μέρα…Ο κόσμος με την ψήφο του έστειλε το μήνυμα της αλλαγής…Ο δήμος μας πρέπει ν’ αλλάξει σελίδα! Έδειξε εμπιστοσύνη σε μας τους νέους ανθρώπους δίνοντάς μας τη δύναμη να αγωνιστούμε μαζί με τους πιο έμπειρους για τον δήμο που θέλουμε να ζούμε. Όμως οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Απευθύνω κάλεσμα προς όλους όσους μας ψήφισαν ή όχι. Ούτε μια ψήφος χαμένη!»
 
Ξανθόπουλος Παναγιώτης, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δήμου Αβδήρων «Κοινή Πορεία» του Βασίλη Τσολακίδη
962 ψήφοι
«Θεωρώ ότι αυτοί οι ψήφοι ήταν μια αναγνώριση και μια επιβράβευση για το έργο που έφερα εις πέρας από τη θέση του αντιδημάρχου. Συγκρούστηκα με ανθρώπους και συγκεκριμένα συμφέροντα. Με κυνήγησαν …μέχρι και αυτόφωρο με πήγαν επειδή έκανα το καθήκον μου…Ο κόσμος όμως κατάλαβε ότι είχα το δίκιο με το μέρος μου και αυτό φαίνεται ότι εμένα μου έδωσε τόσους ψήφους ενώ αυτούς που με κυνήγησαν δεν τους εξέλεξε τελικά…Τους ευχαριστώ θερμά όλου όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και τους καλώ να μας στηρίζουν και στο δεύτερο γύρο των εκλογών»
 
Χουσεϊν Ογλου Τιμούρ, υποψήφιος με το συνδυασμό του Δήμου Ξάνθης «Κοινωνία Δημοτών» του Χρίστου Πούλιου
936 ψήφοι
 «Την επιτυχία αυτή την οφείλω αποκλειστικά και μόνο στην αγάπη του κόσμου. Με ψήφισαν εξίσου χριστιανοί και μουσουλμάνοι και τους ευχαριστών μέσα απ’ την καρδιά μου. Νιώθω μεγάλη χαρά, μεγάλη ικανοποίηση γιατί χωρίς καμιά βοήθεια μόνος μου πέτυχα να πείσω τον κόσμο να μ’ εμπιστευτεί, αποδεικνύοντας ότι γίνεται κι έτσι…Συνεχίζουμε τον αγώνα για τη δεύτερη Κυριακή Όλοι μαζί δυνατά Εμείς άλλωστε έχουμε αποδείξει και απ’ την πρώτη φορά ότι τα πνευμόνια τα’ χουμε…»!
 
Τσέπελης Εμμανουήλ, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δήμου Ξάνθης «Δήμος Πρότυπο» του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου
843 ψήφοι
«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Η ψήφος αυτή είναι απόδειξη της εμπιστοσύνης του… Είναι μια αναγνώριση για μένα και το έργο που έχω φέρει εις πέρας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια ψήφος στήριξης κι αυτό είναι που μετρά για μένα και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω…Και θα συνεχίσουμε μαζί! Δεσμεύομαι ότι αν οι πολίτες μας δώσουν τη δύναμη να συνεχίσουμε θα είμαι κοντά στα κοινωνικά προβλήματα με πολλές κοινωνικές δραστηριότητες»
 
Περιφερειακές εκλογές
Τσιλιγγίρης Σπυρίδων υποψήφιος με το συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γιώργου Παυλίδη
5.564 ψήφοι (Πρώτος όλων στην Περιφέρειά μας)
 “Ευχαριστώ από καρδιάς τους ψηφοφόρους του Ν. Ξάνθης που με τίμησαν με την ψήφο τους. Η υπερψήφιση και η ανάδειξή μου στη θέση του πρώτου περιφερειακού συμβούλου, ενισχύει το αίσθημα ευθύνης απέναντί τους.
Θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Συνεχίζουμε όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη.
Στις 25 Μαΐου η περιφέρεια αλλάζει σελίδα. Πορεύεται τον δρόμο της προόδου με επικεφαλής τον Γιώργο Παυλίδη και την “Περιφερειακή Αναγέννηση”.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…