Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Το σκέφτεται για υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων ο Πανόπουλος;

Το σκέφτεται για υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων ο Πανόπουλος;

0
panopoulos 533 355
Δεν είναι λίγες οι φορές που αθλητές, ή παράγοντες του αθλητισμού, ασχολούνται με τα κοινά σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις. Μόλις προχθές εξάλλου έγινε γνωστό ότι έγινε πρόταση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η είδηση που θα κάνει… «μπαμ», αν επαληθευτεί, είναι ότι κάτι ανάλογο πιθανόν να δούμε και στην Ξάνθη, καθώς στο περιθώριο του χθεσινοβραδινού αγώνα Skoda Ξάνθη – Πλατανιάς, υπήρξαν ορισμένες… διαρροές που έκαναν λόγο για κάθοδο του Χρήστου Πανόπουλου ως υποψήφιου για τη θέση του Δημάρχου στο Δήμο Αβδήρων. Οι εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Skoda και το γήπεδο εξάλλου που βρίσκεται στα Πηγάδια ανήκουν στον παραπάνω Δήμο και η πληροφορία που κυκλοφόρησε χθες στα… επίσημα του σταδίου, ήταν ότι ο Χρ. Πανόπουλος το σκέφτεται σοβαρά (κατ’ άλλους έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές) για να κατέβει ως επικεφαλής παράταξης.
Μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού ματς και πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου των προπονητών, στην αίθουσα τύπου κυκλοφόρησε η πληροφορία για στελέχωση του ψηφοδελτίου με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αντιπροσώπους αυτοκινήτων, ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου της Ξάνθης και όχι μόνο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, εάν ισχύσουν τα παραπάνω και δούμε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη υποψήφιο, αναμένεται μία «καυτή» προεκλογική περίοδος με πολλές… ανακοινώσεις που αυτή τη φορά θα ξεφεύγουν από τα όρια του ποδοσφαίρου και θα επεκτείνονται σε ζητήματα που απασχολούν τους δημότες.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …