Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Έτοιμη για τη «μάχη της Κρήτης»

Skoda Ξάνθη: Έτοιμη για τη «μάχη της Κρήτης»

0
skoda ofi2

Την Κυριακή στις 19:00 η αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Η. στο Ηράκλειο

 

Ο Δασκαλόπουλος (ΕΠΣ Κορινθίας) διαιτητής. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

 
 
Με το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν τους αγώνες θα ολοκληρώσει σήμερα το πρωί η Skoda Ξάνθη την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Ο.Φ.Η.. Μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση εξάλλου θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο όπου θα διανυκτερεύσει.
 
Η «μάχη της Κρήτης»
 Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το μεγάλο ιστορικό γεγονός του Β’ Π.Π., όμως η Ξάνθη θα δώσει τη δική της «μάχη» στην Κρήτη, αύριο το απόγευμα. Το ζητούμενο για την ξανθιώτικη ομάδα δεν είναι άλλο από τη νίκη, που θα επιτρέψει στη Skoda να ¨χαλαρώσει¨ κάπως στον αγώνα που δίνει για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να απομακρυνθεί από τον κίνδυνο να υποβιβαστεί στο τέλος της χρονιάς. Εκτός του δικού της αγώνα βέβαια, η κατάταξη της Ξάνθης θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων της 33ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθούν ίδια ημέρα και ώρα (όλα τα ματς την Κυριακή στις 19:00).
Η Skoda εκτός από δική της νίκη, θέλει απώλειες βαθμών στις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα από αυτήν. Σε μία τέτοια περίπτωση μάλιστα, μπορεί να εξασφαλίσει ακόμη και από τώρα την παραμονή! Στην απευκταία περίπτωση απώλειας βαθμών για την Ξάνθη στο ματς με τον Ο.Φ.Η., οπωσδήποτε θα πρέπει να χάσουν βαθμούς και οι Πλατανιάς, Απόλλωνας, ώστε να μη βρεθεί στη ζώνη υποβιβασμού. Το ζητούμενο πάντως είναι να νικήσει η Ξάνθη ώστε να μην μπλέξει περισσότερο με τη βαθμολογία και ενδεχόμενες ισοβαθμίες.
 
«Καρέ» απουσιών για Ξάνθη
 Σε τέσσερις παίκτες δεν μπορεί να υπολογίζει ο Νίκος Κεχαγιάς για το αυριανό παιχνίδι. Στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση οι τραυματίες Βάλλας, Φλίσκας, Κομεσίδης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα κι έτσι θα μείνουν – εκτός απροόπτου – εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Νικολά Μαρίν που είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς. Έτσι η πιθανή 11άδα που αναμένεται να παρατάξει ο τεχνικός της Ξάνθης θα αποτελείται από τους Κυριακίδη, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Χοσέμι, Γούτα, Βασιλακάκη, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλο, Σολτάνι, Κάλβο και Σολάρι.
 
Ο Δασκαλόπουλος διαιτητής
 Χθες ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στις αναμετρήσεις της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος της ΕΠΣ Κορινθίας ορίστηκε στην αναμέτρηση Ο.Φ.Η. – Skoda Ξάνθη. Ο Κορίνθιος ¨ρέφερι¨ θα έχει βοηθούς τους Καρσιώτη (1ος – ΕΠΣ Κορινθίας) και Καρατζίκα (2ος – ΕΠΣ Αθηνών), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας).
 
SUPER LEAGUE
 
33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κυριακή 06 Απριλίου 2014 – Ώρα 19:00
ΑΕΛ Καλλονής – Πανθρακικός (NOVA*)
Διαιτητής: Κάκος (ΕΠΣ Κέρκυρας)
Απόλλων Σμ. – Εργοτέλης (NS24)
Διαιτητής: Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών)
Αστέρας Τρίπολης – Άρης (NOVA)
Διαιτητής: Κουτσιάυτης (ΕΠΣ Άρτας)
Βέροια – Πανιώνιος (NS6)
Διαιτητής: Ιωαννίδης (ΕΠΣ Αργολίδας)
Ο.Φ.Η. – Skoda Ξάνθη (NS7)
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (ΕΠΣ Κορινθίας)
Π.Α.Ο.Κ. – Ατρόμητος Αθ. (NS2)
Διαιτητής: Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας)
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (NS4)
Διαιτητής: Μαντάκης (ΕΠΣ Ημαθίας)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (NS3)
Διαιτητής: Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)
Πλατανιάς – Παναιτωλικός (NOVA*)
Διαιτητής: Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)
* Πλατανιάς-Παναιτωλικός στο Novasports Extra 1(Θέση 291), ΑΕΛ Καλλονής-Πανθρακικός στο Novasports Extra 2(Θέση 292), Αστ.Τρίπολης-Άρης στο www.novasports.gr (Live Streaming).
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 83 (Πρωταθλητής)
2. Π.Α.Ο.Κ. 66 (Πλέι – οφ)
3. Ατρόμητος Αθ. 63 (Πλέι – οφ)
4. Παναθηναϊκός 63 (Πλέι – οφ)
5. Αστέρας Τρίπολης 57 (Πλέι – οφ)
6. Ο.Φ.Η. 41
7. Εργοτέλης 41
8. Πανθρακικός 41
9. Λεβαδειακός 39
10. Παναιτωλικός 39
11. Πανιώνιος 38
12. ΠΑΣ Γιάννινα 37
13. ΑΕΛ Καλλονής 36
14. Skoda Ξάνθη 35
15. Πλατανιάς 34
16. Απόλλων 33*
17. Βέροια 32**
18. Άρης 20**
* Η ομάδα που θα τερματίσει στην 16η θέση θα παίξει στη συνέχεια αγώνα μπαράζ με τον 3ο της Β’ Εθνικής με έπαθλο τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα Super League της επόμενης σεζόν.
** Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις της τελικής βαθμολογίας υποβιβάζονται απευθείας στη Β’ Εθνική της επόμενης σεζόν.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…