Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Ο Μπιρόλ στηρίζει Τσολακίδη ενώ κατεβαίνει με Παυλίδη!

Ο Μπιρόλ στηρίζει Τσολακίδη ενώ κατεβαίνει με Παυλίδη!

0
Birol 3-empros

Δεσμεύεται όμως ότι θα τον στηρίξει ως το τέλος της θητείας του!

 

«Κινούμαι πάντα με γνώμονα το κοινό και όχι το προσωπικό συμφέρον…»

 
 
«Σε δυο βάρκες» πατά ο Ιντζέ Μεμέτ Μπηρόλ κατά την προσφιλή του άλλωστε πρακτική (όπου φυσάει ούρειος άνεμος πάω…)που τον θέλει ενόσω παραμένει αντιδήμαρχος του Βασίλη Τσολακίδη(και εξαντλώντας τη θητεία), να συνδιαλέγεται με τον Γιώργο Τσιτιρίδη, παράλληλα να δηλώνει ότι θα κατεβεί με ανεξάρτητο μειονοτικό συνδυασμό στο δήμο Αβδήρων, «κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο» και στους δυο και αφού όλα αυτά δεν απέδωσαν να βρίσκει τελικά μια θέση στο ψηφοδέλτιο του Γιώργο Παυλίδη ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος! Παρά ταύτα δείχνει ότι δεν είναι αχάριστος και δεν ξεχνά την «άψογη συνεργασία» με το δήμαρχο Βασίλη Τσολακίδη και την κατάλληλη στιγμή δημοσιοποιεί επιστολή στήριξης προς το δήμαρχο και το συνδυασμό του παρότι η πορεία τους δεν θα είναι …Κοινή! Δεσμεύεται όμως ότι θα τον στηρίξει ως το τέλος της θητείας του…και αιτιολογεί τον διαφορετικό του προσανατολισμό στην πεποίθησή του ότι τη δεδομένη στιγμή τον χρειάζεται περισσότερο η περιφέρεια ενώ δεν παραλείπει να υπογραμμίσει ότι δεν κινείται από προσωπικά κίνητρα αλλά με γνώμονα το κοινό συμφέρον!
 
«Χείρα βοηθείας» από Μπηρόλ σε Τσολακίδη
Η επιστολή του κ. Μπιρόλ απευθύνεται προσωπικά στον κ. Τσολακίδη και αναφέρει: «προσωπικά κινούμαι πάντα με γνώμονα το κοινό και όχι το προσωπικό συμφέρον επιδιώκοντας την επιτυχία και πρόοδο της περιοχής μου και όχι τη δική μου. Γι’ αυτό τον λόγο και πιστεύοντας πως μπορώ τη δεδομένη στιγμή να προσφέρω προσωπικά σε Περιφερειακό Επίπεδο αποφάσισα την κάθοδο μου ως περιφερειακός σύμβουλος.
Ωστόσο δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς πως η ανάπτυξη μιας περιοχής είναι προϊόν όχι μόνον προσωπικών ικανοτήτων αλλά και συνεργασίας. Και στα τρία χρόνια που υπηρετώ ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αβδήρων αυτή ήταν άψογη με εσάς αλλά και με όλα τα εκλεγμένα θεσμικά πρόσωπα του συνδυασμού μας.
Ως εκ τούτου συνεχίζω να στηρίζω το πρόσωπο και το συνδυασμό σας που διεκδικεί εκ νέου τη δημοτική αρχή στις επερχόμενες εκλογές και θα το στηρίξω ως το τέλος της θητείας μου”.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 

 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κωδικός «Κόσυνθος» στο τεχνικό πρόγραμμα

Εντάχθηκε πρόβλεψη για μελέτες έργων μετά από αίτημα του Σ. Μελισσόπουλου που αποδέχτηκε η…