Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Τον «στόλισε» για τα καλά πασχαλιάτικα…

Τον «στόλισε» για τα καλά πασχαλιάτικα…

0
keraunos

Προσωπική επίθεση του Καμαρίδη σε Αγκόρτσα για την αποχώρησή του από τον συνδυασμό του και την προσχώρησή του στον Δημαρχόπουλο

 

Τον χαρακτηρίζει «κωλοτούμπα» και πολιτικό γυρολόγο» και τον εγκαλεί για πολιτική ανηθικότητα – Ουδέν σχόλιο» λέει ο Αγκόρτσας

 

 
«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ιπποκράτης Καμαρίδης επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή Ξάνθη – Σταυρούπολη» εναντίον του Απόστολου Αγκόρτσα, ο οποίος όντας υποψήφιος στον συνδυασμό του… τον άφησε σύξυλο και έκανε μεταγραφή στον συνδυασμό του Μπάμπη Δημαρχόπουλου! Ο κ. Καμαρίδης με μια επιστολή- καταπέλτη τον εγκαλεί για «πολιτική ανηθικότητα» χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς όπως «κωλοτούμπας» και «πολιτικός γυρολόγος», ενώ ευθέως τον κατηγορεί για ιδιοτέλεια, για συμφωνίες ρουσφετολογικού χαρακτήρα και περιγράφει όλο το παρασκήνιο της δημιουργία του συνδυασμού αφήνοντας να διαφανεί ότι ο κ. Αγκόρτσας και ο πατέρας του ήταν οι κύριοι συντελεστές της δημιουργία του και τώρα κάνουν πίσω γιατί διέγνωσαν ότι «δεν έχει δυναμική», όπως δήλωσε ο Απόστολος Αγκόρτσας σε τοπικό έντυπο αιτιολογώντας την απόφασή του να προσχωρήσει στο συνδυασμό Δημαρχόπουλου.
 
Επιστολή – καταπέλτης του Ιπποκράτη Καμαρίδη για το Απόστολο Αγκόρτσα
«Η πολιτική ανηθικότητα και ο Απόστολος Αγκόρτζας»
Με την ανακοίνωσή του ο κ. Καμαρίδης χαρακτηρίζει «ανήθικη» τη συμπεριφορά του –παρά λίγο-πολιτικού συνοδοιπόρου του, αν και δείχνει ότι με δυσκολία κρατά τα νεύρα του για την επιλογή του κ. Αγκόρτζα. Μάλιστα, αναφέρει ότι αυτοπεριορίζεται, σεβόμενος την πορεία του πατρός Αγκόρτζα, αν και ο τελευταίος «θα έπρεπε να είχε εμφυσήσει «ήθος» και «αξιοπρέπεια» στον υιό του».
Απαριθμώντας σημεία (και τέρατα…) της συνολικής επαφής μεταξύ τους επισημαίνει ότι πατέρας και υιός Αγκόρτζας ήταν αυτοί που ώθησαν και πίεσαν τον ίδιο να τεθεί επικεφαλής συνδυασμού για να αλλάξει το τοπίο στη μετά Στυλιανίδη εποχή και αυτό το ενισχύει προσθέτοντας ότι όλες οι συναντήσεις μέχρι την τελική απόφαση για τη συμμετοχή στις εκλογές δόθηκαν στο ξενοδοχείο του κ. Αγκόρτζα. Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» εκφράζει επίσης πικρία και οργή καθώς ουδέποτε ενημερώθηκε για τις επαφές του με άλλους συνδυασμούς, ενώ αναρωτιέται ειρωνικά: «πότε διαπίστωσε ο κ. Αγκόρτζας ότι δεν έχει δυναμική ο συνδυασμός που ζητούσε διακαώς να δημιουργηθεί; Όταν του υποσχέθηκαν οι άλλοι επίλυση των προσωπικών του προβλημάτων ή όταν ως γνήσιος «κωλοτούμπας» της πολιτικής ζωής του τόπου, αποφάσισε να διαπραγματευτεί την περιήγησή του;» και προσθέτει: «γιατί την αξία του κου Δημαρχόπουλου την διαπίστωσε ένα μήνα πριν τις εκλογές και όχι εξ’ αρχής, μιας και οι δύο ήταν μέλη του ιδίου συνδυασμού και της δημοτικής αρχής; Μήπως η αξία τελικά του κου Δημαρχόπουλου μεταφράζεται και σε συγκεκριμένες αντιπαροχές;».
Τέλος, εξ ονόματος του συνδυασμού ο κ. Καμαρίδης δηλώνει: «δηλώνουμε ευθέως ότι ο κ. Αγκόρτζας είναι ένας πολιτικός γυρολόγος, ένας άνθρωπος που στερείται λόγου και πολιτικού ήθους, ο βίος του δικαιώνει όσους και όσα του καταμαρτυρούν και τον παραδίδουμε στην κοινωνία για να τον κρίνει και να τον ψηφίσει και πάλι εν ονόματι του Πατρός του. Δηλώνουμε ευτυχείς που ένα ακόμη «βαρίδιο» έφυγε από κοντά μας και μας απελευθέρωσε στις πολιτικές μας κινήσεις, μιας και η Ξάνθη ανήκει στους Ξανθιώτες και όχι στα «τζάκια».
 
«Ουδέν σχόλιο» από τον Αγκόρτσα
Το «Ε» απευθύνθηκε στον Απόστολο Αγκόρτσα για μια απάντηση σ’ όσα του καταμαρτυρά ο κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης όμως περιορίστηκε απλά να πει: «Ουδέν σχόλιο»!
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@emrpos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συναντήθηκε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ με τον βουλευτή της ΝΔ, Άγγελο Συρίγο

Ανάμεσα σε άλλα συζητήθηκε η ανάπτυξη του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Χθες Τρί…