Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Στην «Κοινή Πορεία» με τον Τσολακίδη ο Δημήτρης Γαλανόπουλος

Στην «Κοινή Πορεία» με τον Τσολακίδη ο Δημήτρης Γαλανόπουλος

0
galanopoulos adedy

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

 

«Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Βασίλη Τσολακίδη χωρίς προσωπικές διαπραγματεύσεις για «καρέκλες» και «αξιώματα», δηλώνει

 
 
Ως «έκπληξη» αλλά και «καλή μεταγραφή» για τον συνδυασμό «Κοινή Πορεία» του δημάρχου Βασίλη Τσολακίδη εκτιμάται η συστράτευση του Δημήτρη Γαλανόπουλου στο πλευρό του που ο ίδιος ανακοίνωσε χθες με επιστολή του στον Τύπο. Αφ’ ενός γιατί είναι δημότης Αβδήρων και έχει υπαλληλική και συνδικαλιστική σχέση με τους ΟΤΑ Α’ βαθμού ως υπάλληλος του δήμου Ξάνθης και πρόεδρος του συνδέσμου εργαζομένων Ν. Ξάνθης όπως επίσης και γραμματέας στο Δ.Σ. ΠΟΕ – ΟΤΑ, αφ’ ετέρου δε από το γεγονός ότι προέρχεται από ένα άλλο πολιτικό χώρο και συγκεκριμένα από την Ν.Δ. κι αυτό προσδίδει στον συνδυασμό του Βασίλη Τσολακίδη την διεισδυτικότητα και σ’ άλλο χώρο καθώς επίσης και την υπεραξία της πολυσυλλεκτικότητας και ένα πιο ανεξάρτητο προφίλ. Να σημειώσουμε ότι ο κ .Γαλανόπουλος δεν απέκρυψε ποτέ το ενδιαφέρον του για τη διεκδίκηση του δήμου Αβδήρων από τις προηγούμενες εκλογές όταν επεχείρησε να κάνει συνδυασμό αλλά και στις τωρινές που – σύμφωνα με δηλώσεις του – άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι επικεφαλής συνδυασμού. Τελικά βρήκε στέγη στον Βασίλη Τσολακίδης και όχι στον Γιώργο Τσιτιρίδη που έχει τη στήριξη της Ν.Δ. στον συνδυασμό του οποίου συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο εξάδελφός του Σπύρος Γαλανόπουλος.  
 
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Φίλες και φίλοι συνδημότισσες – συνδημότες,
Μέσα από αυτήν την επιστολή μου θέλω να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου για τη συστράτευσή μου, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ» του νυν Δημάρχου Αβδήρων, Βασίλη Τσολακίδη. Η απόφασή μου αυτή δεν πάρθηκε αβίαστα. Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, η αγωνία μου για το μέλλον του Δήμου μας καθώς και η υπαλληλική-συνδικαλιστική μου ιδιότητα ήταν οι βασικοί και καταλυτικοί παράγοντες λήψης αυτής της απόφασης ζωής.
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Βασίλη Τσολακίδη χωρίς προσωπικές διαπραγματεύσεις για «καρέκλες» και «αξιώματα».
Όλοι γνωρίζετε το πολιτικό μου στίγμα, το οποίο και δεν απεμπολώ, μπαίνοντας σ’ ένα συνδυασμό που δεν έχει κομματικές σφραγίδες αλλά διευρύνεται πολιτικά για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας. Με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια και με μοναδικό στόχο και σκοπό να υπηρετήσουμε ΟΛΟΙ μαζί τα συμφέροντα των δημοτών δηλώνω παρών σε αυτές τις εκλογές, θέλοντας να συμβάλλω και γω με την πολύχρονη εμπειρία μου στους ΟΤΑ Α’ βαθμού.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου με την ψήφο σας.
Με τιμή Γαλανόπουλος Δημήτριος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αβδήρων Με την παράταξη «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ» Του Βασίλη Τσολακίδη».
 
Μαριάννα Ξανθοπουλου
 

 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…