Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Χέρι – χέρι με Καραλευθέρη ο Ράπτης

Χέρι – χέρι με Καραλευθέρη ο Ράπτης

0
raptis

Ο ανιψιός του Γιώργος Ράπτης στο συνδυασμό της.«Είναι πιο άξια από τον κ. Μίχογλου για να διοικήσει το δήμο μας γι αυτό και την στηρίζω», λέει

 

Τι λέει για Χατζηευαγγέλου, Μωραϊτη, Κοντό

 
 
«Πράματα και θάματα γίνονται στον δήμο Τοπείρου. Μετά την διάλυση του συνδυασμού του Στέλιου Χατζηευαγγέλου και της αδυναμίας του Κώστα Δαλάτση να εκφράσει τη διάδοχη κατάσταση, οι δύο «μονομάχοι» Μίχογλου και Καραλευθέρη επιδίδονται σ’ έναν αγώνα με στόχο να συγκροτήσουν έτσι τους συνδυασμούς τους ώστε να «χτυπήσουν» ο ένας τον άλλο στις «αδυναμίες» προσπορίζοντας το καλύτερο γι αυτούς εκλογικό αποτέλεσμα. Παρότι και οι δυο προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο της ΝΔ επιχειρούν να «ψαρέψουν» και σ’ άλλα νερά μιας και η εποχή προσφέρεται για πιο ανεξαρτήτους συνδυασμούς και η …Νέα Εποχή έχει αρκετά αδιάθετα στελέχη.
 
Ο Γιάννης Ράπτης προτιμάει Μαρία Καραλευθέρη
. Σ’ αυτό τον τομέα πιο καλές είναι οι επιδόσεις της κας Καραλευθέρη – σύμφωνα με τις διαρροές καθότι η ίδια δεν ανακοίνωσε ονόματα – που ενέταξε στον συνδυασμό της μερικούς από τους πρωτοκλασάτους του Χατζηευαγγέλου Τσιλιγγίρη, Δελή, Καζάκο και Μακρίδη. Κι αν αυτό δεν αποτελεί έκπληξη – ίσως μάλιστα κάποιοι να το περίμεναν – αδιαμφισβήτητα αποτελεί έκπληξη η «μεταγραφή» του Γιάννη Ράπτη που γυρίζει πλάτη στον συνδυασμό του Θωμά Μίχογλου και δηλώνει στήριξη μέσω της υποψηφιότητας του ανιψιού του 27χρονου Γιώργου Ράπτη με την Μαρία Καραλευθέρη. Ο θείος Ράπτης μιλώντας στο «Ε» απέδωσε τη προτίμησή του στην κα Καραλευθέρη όχι σε κομματικά κίνητρα αλλά σε προσωπικά: «Εκτιμώ πολύ την κα Καραλευθέρη. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ σημαντική προσωπικότητα που έχει όλες τις ικανότητες να διοικήσει το δήμο μας. Πιστεύω ότι είναι πιο άξια γι αυτό από τον κ. Μιχογλου γι αυτό και την στηρίζω»!
 
Τι λέει για Χατζηευαγγέλου, Μωραϊτη, Κοντό
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ράπτης ήταν δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Παυλακάκη ενώ δεν έθεσε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Μίχογλου στις εκλογές του 2010. Να θυμίσουμε επίσης ότι τότε είχε ομηρικούς καυγάδες με τον δήμαρχο Στέλιο Χατζηευαγγέλου: «Η κόντρα μας δεν ήταν προσωπική αλλά πολιτική πάντα είχαμε μια καλημέρα», λέει σήμερα ο κ. Ράπτης και διαψεύδει τις φήμες ότι πίνει συχνά καφεδάκια με τον κ. Χατζηευαγγέλου. Και μάλλον δεν πίνει και με τον κ. Στέλιο Μωραΐτη αλλά τον κερνά πικρό καφεδάκι αν κρίνουμε από τη δήλωσή του για αυτό: «Ο κ. Μωραΐτης είναι από τον Ίασμο. Ας πάει εκεί να βάλει υποψηφιότητα! Δεν έχει καμιά δουλειά με τον Τόπειρο. Σε ερώτησή μας αν την επιλογή του να στηρίξει Καραλευθέρη και όχι την ξεκάθαρη επιλογή της ΝΔ την επικροτεί ο κ. Κοντός με τον οποίο οι σχέσεις του ήταν πάντα αδελφικές είπε: «Και η κα Καραλευθέρη είναι από την Ν.Δ. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Πολιτικά πάντα υπήρξα αυτόνομος δεν είχα ποτέ πάτρωνες Δεν ήμουν τσιράκι του Κοντού, υπήρξα συνεργάτης του».
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…