Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 5 προσλήψεις στο Δήμο Μύκης

5 προσλήψεις στο Δήμο Μύκης

0
 

Λήγει σήμερα η προθεσμία

 
 
Από τον δήμο Μύκης ανακοινώθηκε η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πέντε ( 5 ) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Τεχνικής Υπηρεσίας
 
Ειδικότητες
για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ( JCB ) ενός ( 1 ) ατόμου και
(ΥΕ) ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ τεσσάρων ( 4 ) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
 
Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Μέχρι και σήμερα!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσία Προσωπικού ( αρμόδιος : κ. Βασίλειος Μωϋσίδης (τηλ. 25413 52336) ή Μαρία Κύρου (25413 52337)
 
 

Έρχονται 720 προσλήψεις σε Μετρό, Οδικές Συγκοινωνίες, Πολιτική Αεροπορία

 

-Οι θέσεις εργασίας και τα προσόντα που απαιτούν

 
Συνολικά 720 θέσεις μονίμων υπαλλήλων στο Δημόσιο από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αναμένεται να προκηρυχθούν εντός του 2014. Συγκεκριμένα, μετά το Πάσχα και μέχρι τέλη του έτους αναμένεται να προσληφθούν 450 στις Οδικές Συγκοινωνίες, 200 άτομα στο Μετρό και 70 ακόμη άτομα στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
 
Οι θέσεις
Το αρμόδιο υπουργείο έχει υποβάλλει αίτημα πρόσληψης 330 οδηγών και 120 τεχνητών στις Οδικές Συγκοινωνίες. Η διαδικασία για την προκήρυξη των θέσεων βρίσκεται στο στάδιο της αναμονής της γνωμάτευσης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, προκειμένου να μπορέσει να αποσταλεί στο ΑΣΕΠ.
Επίσης, στο Μετρό αναμένεται να προκηρυχθούν 200 θέσεις ηλεκτροδηγών, εκδοτών, ελεγκτών εισιτηρίων και τεχνικού προσωπικού οι οποίες θα αφορούν κυρίως υποψηφίους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Εθνος», αναμένεται να δοθεί προτεραιότητα στους συμβασιούχους που είχαν απολυθεί το 2009. Ο διαγωνισμός είναι πολύ πιθανό να προκηρυχθεί εντός του καλοκαιριού Τέλος, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναμένεται να ενισχυθεί με 70 υπαλλήλους. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος οποιουδήποτε ΑΕΙ, να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ, καθώς και πιστοποιητικό υγείας Γ’ κατηγορίας
.
 

900 εποχικές θέσεις ανοίγουν στο ΥΠΑΑΤ΄

 

Οι προκηρύξεις θα προκηρυχθούν από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών

 
Εννιακόσιες θέσεις εργασίας εποχικών θα γίνουν μέσα στο 2014 από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το πρόγραμμα Δακοκτονίας και οι ειδικότητες που θα ζητηθούν με την προκήρυξη θα είναι Γεωπόνοι και εργατοτεχνίτες.
Σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αγροτικής ανάπτυξης καθορίζονται οι προσλήψεις που θα γίνουν για το πρόγραμμα Δακοκτονίας 2014.
Οι προσλήψεις θα γίνουν μετά το Πάσχα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί άμεσα, καθώς έχει ολοκληρωθεί η καρπόδεση των ελαιώνων σε όλες τις ελαιοκομικές περιοχές της χώρας και εκτιμάται ότι στις περισσότερες περιοχές η εφαρμογή των πρώτων ψεκασμών θα απαιτηθεί να υλοποιηθεί 10 – 15 Ιουνίου 2014.
 
Τα προσόντα για τους Γεωπόνους
ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1). Άδεια άσκησης επαγγέλματος Γεωπόνου από το ΓΕΩΤΕΕ.
2). Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση της ανωτέρω άδειας.
 
ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
(Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)
Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Φυτικής Παραγωγής ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας
Οι προκηρύξεις για τις 900 θέσεις εργασίας θα προκηρυχθούν από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών
 
 

Με παροχές μέσω ΕΣΠΑ έρχονται 109.000 προσλήψεις

 

Έξι προγράμματα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

 
Με βασικό στόχο την εύρεση εργασίας, έστω και για λίγους μήνες, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα χιλιάδες άνεργοι αναζητούν ευκαιρίες απασχόλησης μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, αλλά και από το ΕΣΠΑ. Σε εξέλιξη βρίσκονται έξι προγράμματα προσλήψεων
 
Ποια προγράμματα είναι σε εξέλιξη
Ήδη έχουν ξεκινήσει να τρέχουν προγράμματα μέσω του ΟΑΕΔ που αφορούν σε ανέργους από 25 ως 66 ετών, πρόγραμμα που αφορά σε 12.000 άτομα και ταυτόχρονα μέσω του οργανισμού απασχόλησης τρέχει πρόγραμμα απασχόλησης -μέσω επιταγής εισόδου στην αγορά εργασίας- για 75.000 νέους έως 29 ετών.
Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη δύο προγράμματα για πρακτική άσκηση στους ΟΤΑ 12.000 ατόμων, αλλά και πρόγραμμα αμειβόμενης κατάρτισης για σχεδόν 4.000 άτομα. Την ίδια ώρα ανοίγουν σε Δήμους, μουσεία, εφετεία, αλλά και στη ΔΕΗ ακόμη 638 θέσεις εργασίας μόνιμου και εποχικού προσωπικού.
 
Τα έξι προγράμματα προσλήψεων είναι:
 
•10.000 θέσεις μέσω ΤΟΠΣΑ-ΤΟΠΕΚΟ
•12.000 θέσεις για μακροχρόνια άνεργους
•75.000 επιταγές σε νέους ως 29 ετών
•Επιχορήγηση προσλήψεων ειδικών κατηγοριών ανέργων
•Παρεμβάσεις απασχόλησης-κατάρτισης σε κλάδους αιχμής
•Πρακτική άσκηση για 12.000 μαθητές ΕΠΑ.Σ
 
 

Η Emirates στην Ελλάδα αναζητάει 3.800 αεροσυνοδούς

 

Ευκαιρία καριέρας και μόνιμη κατοικία στο Ντουμπάι

 
Η Emirates διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα, το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στις 09:00π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace προσφέροντας τη δυνατότητα, σε όσους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.
Οι υποψήφιοι γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι.
Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. Όσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία. Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών.
 
Τα απαραίτητα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι
– να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση Η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις σε 142 προορισμούς σε 80 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική, ινδική υποήπειρο και Ασιατικές χώρες του Ειρηνικού.
– Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς. Η Emirates προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 17.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 130 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Emirates στο σύνδεσμο www.emirates.gr και τη σελίδα της στο facebook στο www.facebook.com/emirates.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στον ακόλουθο σύνδεσμο www.emiratesgroupcareers.com
Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα).
 
 

Προγράμματα κατάρτισης για 6.252 μακροχρόνια ανέργους

 

Από τα ΚΕΚ – Οι καταρτιζόμενοι θα αμείβονται

 
Πρόγραμμα εκπαίδευσης ανέργων με 312 σεμινάρια. Στη συνέχεια θα τοποθετηθούν σε θέσεις εργασίας σχετικές με το αντικείμενο κατάρτισης
 
Στην άμεση υλοποίηση του προγράμματος για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες προχωρούν τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Ήδη τα εγκεκριμένα ΚΕΚ προετοιμάζονται καταλλήλως προκειμένου να προχωρήσουν στη δημοσίευση των
δράσεων τους. Το πρόγραμμα θα ωφελήσει 7.713 ανέργους, οι οποίοι ανήκουν στις ΕΚΟ (π.χ. μακροχρόνια άνεργοι, άτομα με αναπηρία, αποφυλακισμένοι, οροθετικοί, πρώην χρήστες ουσιών, θύματα ενδοοικογενειακής βίας κ.ά.), ενώ αφορά συνεκτικές δράσεις για την κοινωνική ενσωμάτωσή τους στην αγορά εργασίας. Στις Περιφέρειες Κρήτη, Ιόνιο, Β. Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Ηπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησος θα καλυφθούν 4.041 θέσεις, ενώ σε 3.540 ανέρχονται οι ωφελούμενοι των Περιφερειών Αττικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Τέλος, στο Νότιο Αιγαίο και στη Στερεά Ελλάδα αναμένεται να καλυφθούν 633 θέσεις. Οι 6.252 θέσεις σε 312 σεμινάρια αφορούν μακροχρόνια ανέργους, θύματα οικογενειακής βίας, αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών, μετανάστες, ανθρώπους σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούμενα από φτώχεια, παλιννοστούντες, πρόσφυγες, άτομα με θρησκευτικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες και αιτούντες άσυλο, ενώ οι υπόλοιπες 1.461 θέσεις απευθύνονται σε ΑΜΕΑ, απεξαρτημένα άτομα ή άτομα υπό απεξάρτηση και φυλακισμένους. Οι τομείς στους οποίους θα καταρτιστούν οι άνεργοι είναι: επαγγέλματα περιβάλλοντος, υγεία – πρόνοια, αθλητισμός – πολιτισμός – επικοινωνίες, παιδαγωγικά, οικονομικά – διοίκηση, πληροφορική, τουρισμός – παροχή υπηρεσιών, αγροτικά και τεχνικά – μεταφορές.
 
Tο κόστος
Το συνολικό κόστος του προγράμματος αγγίζει τα 85.000.000 ευρώ. Στις Περιφέρειες Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Β. Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου Θεσσαλίας και Δ. Ελλάδας αντιστοιχούν 42 εκατ. ευρώ, ενώ σε 36 εκατ. ανέρχεται το κόστος του προγράμματος για τις Περιφέρειες της Αττικής, της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας. Τέλος, επτά εκατομμύρια θα δαπανηθούν προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα στο Νότιο Αιγαίο και στη Στερεά Ελλάδα.
 
 

«Φως» για 3.012 εποχικές θέσεις & 600 μόνιμες στη ΔΕΗ

 

Μέσα στο καλοκαίρι οι προκηρύξεις

 
Αμέσως μετά το Πάσχα αναμένεται να γίνει προκήρυξη για 600 θέσεις μόνιμου προσωπικού και ακόμη 3.012 θέσεις εποχικού προσωπικού στη ΔΕΗ. Στη δεύτερη κατηγορία, αυτή των εποχικών οι 2.315 θα είναι συμβάσεις ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας και 697 με συμβάσεις 60 ημερομισθίων για ανειδίκευτους εργάτες. Το προσωπικό, μόνιμο και εποχικό, θα επιλεγεί από τεχνικές και βοηθητικές ειδικότητες της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αντιστοίχως, ενώ θέσεις κατανέμονται, επίσης, σε διοικητικό και οικονομικό προσωπικό, αλλά και σε ειδικό επιστημονικό προσωπικό.
Οι προκηρύξεις των θέσεων θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι και ως εκ τούτου οι κατά τόπους υπηρεσίες της ΔΕΗ δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί όπως πληροφορηθήκαμε αρμοδίως από την ΔΕΗ Ξάνθης
 
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παράταση έως σήμερα 27/3 για 1.213 προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία

Επίσημη ανακοίνωση από την Ανεξάρτητη Αρχή – 4 προσλήψεις για την Δημοτική Αστυνομία…