Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές ο Π. Σγουρίδης

Υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές ο Π. Σγουρίδης

0
sgouridis anel

Δηλώσεις Καμμένου και Σγουρίδη

 
 
Ο άνθρωπος που επί σειρά ετών εκπροσώπησε τη Θράκη ως βουλευτής και ως δεύτερος αντιπρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου έχει αφήσει μια για πάντα πίσω του το ΠΑΣΟΚ, από την εποχή που είχε συγκρουστεί με σφοδρότητα με τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη. Ο ίδιος διατηρούσε εδώ και πολλά χρόνια άριστη σχέση με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, έχοντας ως κοινό παρονομαστή την ευαισθησία στα εθνικά θέματα.
Ο κ. Καμμένος καλωσόρισε τον κ. Σγουρίδη στους Ανεξάρτητους Έλληνες τονίζοντας πως οι δυο τους βρέθηκαν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για τα εθνικά θέματα, για τον Κυπριακό Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
«Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο Παναγιώτης ο Σγουρίδης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την πατρίδα και τις ιδέες για τα εθνικά θέματα με τόση πίστη όλα αυτά τα χρόνια, να επανενεργοποιείται στην πολιτική και να μπαίνει στην πρώτη γραμμή για τις Ευρωεκλογές», είπε ο κ. Καμμένος καλωσορίζοντας τον κ. Σγουρίδη στους ΑΝΕΛ.
Για τους κοινούς αγώνες με τον Πάνο Καμμένο για τον ελληνισμό και την πατρίδα μίλησε ο κ. Σγουρίδης, σημειώνοντας πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Θα προσπαθήσουμε το πρόβλημα της δυστυχισμένης ελληνικής κοινωνίας που βρίσκεται κάτω από μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή να το κοινοποιήσουμε και να δώσουμε τη μάχη στην Ευρωβουλή. Ο αγώνας είναι δύσκολος και τα κατεστημένα πολλά, αλλά ενωμένοι θα τα καταφέρουμε», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…