Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Πήγε να βρει την τύχη του…

Πήγε να βρει την τύχη του…

0
stavroupoli

 Οι οικείοι του ανησύχησαν και δήλωσαν εξαφάνιση επειδή δεν επικοινώνησε μαζί τους

 

Πληροφορίες του «Ε» αναφέρουν ότι βρίσκεται στην Αθήνα

 
 
Πήρε των ομματιών του και έφυγε 29χρονος από την Σταυρούπολη. Κι αυτό θα ήταν φυσιολογικό αν δεν είχε κλειστό το κινητό του και έδινε σημεία ζωής από το περασμένο Σάββατο στην οικογένειά του οπότε και εξαφανίστηκε.
 
29χρονος άνεργος εξαφανίστηκε από το Σάββατο
Ο 29χρονος είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά μιας οικογένειας που διαμένει στη Σταυρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας από άτομα που τον γνωρίζουν είναι ένα μοναχικό παιδί, χαμηλών τόνων αλλά πολύ καλοσυνάτο και φιλότιμο και δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε κανένα. Μάλιστα παλαιότερα ήταν και ποδοσφαιριστής στη ΔΟΞΑ Σταυρούπολης. Λόγω οικονομικών και οικογενειακών προβλημάτων αναγκάστηκε να φύγει από το πατρικό του αλλά διέμενε πάλι στη Σταυρούπολη σ’ ένα μικρό οίκημα. Ο πατέρας του είναι εν διαστάσει με την μητέρα του με την οποία διαμένουν και τα άλλα δύο του αδέλφια ενώ έχει κι ένα αδελφό που έχει φύγει. Ο 29χρονος τώρα είναι άνεργος ενώ παλαιότερα είχε δουλέψει στα πεντάμηνα προγράμματα εργασίας. Το περασμένο Σάββατο ήλθε στην Ξάνθη στον ξάδελφο του. Στις 16.30 μετά από γεύμα στο σπίτι του ξαδέλφου του έφυγε πεζός από την οδό Κουμουνδούρου στην Ξάνθη, αφήνοντας το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο.
 
Πληροφορίες μας λένε ότι είναι στην Αθήνα
Αυτό σαν γεγονός όσο και ότι δεν έδωσε κανένα ίχνος ζωής και δεν επικοινώνησε με του οικείους του τους κινητοποίησε ώστε να δηλώσουν την εξαφάνισή του τη Δευτέρα 10 Μαρτίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, η οποία και έχει αναλάβει την αναζήτηση του 29χρονου, ενώ συγγενείς και φίλοι του απευθύνουν έκκληση σε όποιον τον έχει δει ή γνωρίζει που είναι να επικοινωνήσει μαζί τους. Ο 29χρονος έχει ύψος 1,60μ , είναι περίπου 85 κιλά και φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε σκούρο τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια κατά τη μέρα που εξαφανίστηκε. Λέγεται δε ότι στο παρελθόν είχε εξαφανιστεί και άλλη φορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας που δεν επιβεβαιώνονται όμως από την Αστυνομία ο 29χρονος εθεάθη ν’ αναβαίνει σε τρένο και ότι βρίσκεται στην Αθήνα.  
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxnathopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…