Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ο ήλιος χαμογελά ξανά στους Ξανθιώτες

Ο ήλιος χαμογελά ξανά στους Ξανθιώτες

0
plateia paidikixara

Ο υδράργυρος άγγιξε τους 17 βαθμούς την Παρασκευή με αποτέλεσμα να τραβήξει τον κόσμο έξω από το σπίτι

 

Ένα ηλιόλουστο σαββατοκύριακο περιμένει τους ξανθιώτες. Η πόλη παίρνει ξανά ζωή και οι δρόμοι γεμίζουν ευδιάθετους πολίτες

 
 
Ήρθε επιτέλους η άνοιξη και οι Ξανθιώτες δεν χάσανε την ευκαιρία να ξεπορτίσουνε γεμίζοντας καφέ και πλατείες. Ο ήλιος άπλωσε τις ζεστές τους αχτίδες, κάνοντας τα χρώματα της πόλης πιο ζωντανά, φτιάχνοντας έτσι την διάθεση μικρών και μεγάλων. Γονείς με καροτσάκια, έφηβοι, ηλικιωμένοι, αλλά και εργαζόμενοι δώσανε ραντεβού στην Κεντρική Πλατεία και στα καφέ της πόλης, κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα τους, προκειμένου να χαρούν την λιακάδα που τόσο τους είχε λείψει τις προηγούμενες ημέρες. Μεγάλη επισκεψιμότητα παρατηρήθηκε και σε πάρκα και παιδικές χαρές, όπου οι μικροί μπόμπιρες το έδωσαν και κατάλαβε, αφήνοντας στην άκρη τα μπουφάν, που τόσο πολύ μισούν.
 
Ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο
Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός και το σαββατοκύριακο, δίνοντας την ευκαιρία στους Ξανθιώτες να πραγματοποιήσουν εκδρομές και να επισκεφτούν τα γύρω χωριά. Όσοι μείνουν «εγκλωβισμένοι» στην πόλη θα μπορούν να χαρούν τον καλό, αλλά λίγο συννεφιασμένο καιρό σε πλατείες, καφέ και πάρκα, ενώ αυξημένη αναμένεται η κίνηση και στην αγορά. Ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 18 βαθμούς σήμερα το μεσημέρι και θα σημειώσει μια μικρή πτώση αύριο, Κυριακή. Τα σύννεφα που θα στολίσουν τον Ξανθιώτικο ουρανό, θα έχουν σαν αποτέλεσμα να διαμορφωθούν τα επίπεδα της υγρασία σήμερα από 38-75% και αύριο από 51-89%.
Με ήλιο και 18 βαθμούς θα μας καλημερίσει και η επόμενη εβδομάδα, η οποία αναμένεται να συνεχίσει τον ανοιξιάτικο καιρό καθ’ όλη την διάρκεια της.
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…