Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Με το συνδυασμό «Συμμετέχω» ο Δημήτρης Μπένης στις εκλογές του Μαΐου

Με το συνδυασμό «Συμμετέχω» ο Δημήτρης Μπένης στις εκλογές του Μαΐου

0
benis 4

Στην ιστοσελίδα του συνδυασμού παρουσιάζονται τα μέλη και οι θέσεις του για τα καίρια θέματα που απασχολούν το δημότη

 
 
Με ανακοίνωση ο Δημήτρης Μπένης δημοσιοποίησε το όνομα του συνδυασμού του «Συμμετέχω», καθώς και την ιστοσελίδα, στην οποία παρουσιάζονται τα μέλη του, καθώς και οι θέσεις του σε καίρια ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως η εργασία, η καθημερινότητα, το περιβάλλον, ο τουρισμός και ο πολιτισμός.
Στην ανακοίνωση αναφέρει:
benis logo«ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» ονομάσαμε τον συνδυασμό μας θέλοντας να τονίσουμε την ουσία του πολιτικού λόγου του συνδυασμού μας, εκφράζοντας νέους και όχι μόνο ανθρώπους, που θέλουν συμμετοχή και αλλαγή νοοτροπίας στα δημοτικά πράγματα της Ξάνθης.
Εμείς, οι άνθρωποι που συμμετέχουμε : Θέλουμε μια πόλη που να έχει τον άνθρωπο, ως κύριο παράγοντα και βασικό γνώμονα του σχεδιασμού μας για το αύριο. Θέλουμε η πόλη μας να διαδραματίσει σημαντικό και πρωτεύοντα ρόλο. Οι δομές που θέλουμε να έχει, να λειτουργούν για να εξυπηρετούν τον πολίτη. Ο Δήμος να είναι δίπλα στον πολίτη και να τον υπηρετεί, με συνέπεια και αντικειμενικότητα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι σήμερα και η βαθιά και ριζική αντιμετώπισή τους πρέπει να είναι σκοπός όλων μας. Ο Δήμος θα πρέπει : Να σταθεί στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, με ανθρωπιά και έμπρακτα. Να στηρίξει τους νέους που είναι πολλά χρόνια άνεργοι και είναι σε αναζήτηση εργασίας καιρό. Να υποστηρίξει τους επιχειρηματίες που βάλλονται από την κρίση και τα προβλήματα του κλάδου τους. Βασική αρχή μας είναι να ακούμε και να πράττουμε. Ο διάλογος είναι ουσιαστικό εργαλείο για εμάς και διαδραματίζει σοβαρό ρόλο στη διαμόρφωση πολιτικών και δράσεων.
Ξεκινάμε μια διαδρομή προς και με τον πολίτη του Δήμου Ξάνθης, προκειμένου να θέσουμε νέα δεδομένα και νέες βάσεις στη σχέση Δήμου – Δημότη. Συγκεντρώνουμε και συγκεντρώσαμε ανθρώπους που βαρέθηκαν να μένουν στην κριτική και θέλουν πραγματικά να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ και να προσφέρουν στον τόπο.
Βήμα βήμα θα αναλύσουμε και θα συζητήσουμε με τους συνδημότες μας τους 4 βασικούς πυλώνες της στρατηγικής μας, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.symmetexo.gr, για ένα αύριο με νόημα στο Δήμο Ξάνθης».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συνάντησε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ,Πρωτοσέλιδο

Ο κ. Τοψίδης συμμετείχε σε αποστολή από τη Ροδόπη, αποτελούμενη από τον μητροπολίτη Μαρωνε…