Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Εγνατία

Τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Εγνατία

0
panopoulos-empros
 

Με εμπλοκή του ιδιοκτήτη της Skoda Ξάνθη Χρήστου Πανόπουλου ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά

 

 Επεχείρησαν να περάσουν κάθετα στο οδόστρωμα – Σφοδρότατη η σύγκρουση

Αφέθηκε ελεύθερος ο Πανόπουλος

 
 
Σ’ ένα πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος, που είχε ως τραγικό απολογισμό την απώλεια δύο ανθρώπινων ζωών και τον ελαφρύ τραυματισμό του ιδίου. Το θανατηφόρο ατύχημα έγινε λίγο μετά της 7 το απόγευμα της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (πλησίον διοδίων Ιάσμου).
 
Πήγαιναν σε γάμο…
Αναφορικά με τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου, σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Αστυνομία ο κ. Πανόπουλος κινούνταν με ΙΧ Skoda Octavia, της εταιρίας του, με κατεύθυνση προς την Αλεξανδρούπολη. Οι δύο άνδρες ένας Ξανθιώτης και ένας Κομοτηναίος, καταγωγής Ρομά ηλικίας 30 και 46 ετών, κινούνταν πεζοί επί του οδοστρώματος. Όπως λένε οι πληροφορίες μας πήγαιναν σ’ ένα γάμο Ρομά στο Κοπτερό και λίγο νωρίτερα εθεάθησαν να κάνουν ωτοστόπ στα διόδια χωρίς να καταφέρουν να βρουν όχημα να τους μεταφέρει. Τη στιγμή του δυστυχήματος επεχείρησαν να περάσουν κάθετα το οδόστρωμα …Ήταν η «κακιά η ώρα» και για τον κ. Πανόπουλο καθώς το σημείο δεν είχε επαρκή φωτισμό και ορατότητα προφανώς δεν κατάφερε να τους αποφύγει παρότι προσπάθησε να κάνει απωθητικό ελιγμό και τους παρέσυρε.
 
Σφοδρότατη η σύγκρουση
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα σώματα τους διαμελίστηκαν. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο και τους μετέφεραν στο νεκροτομείο σοκαρίστηκαν από το αποτρόπαιο θέαμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Κιφνίδη που διενήργησε χθες το μεσημέρι την νεκροψία – νεκροτομή υπάρχει διαμελισμός και των δύο πτωμάτων στο ύψος της οσφυϊκής μοίρας, πολλαπλά κατάγματα σ’ όλο το σώμα, του ενός λείπουν τα οστά του κρανίου και του άλλου υπάρχει διάνοιξη κρανίου. Αυτές οι κακώσεις – σύμφωνα με το κ. Κιφνίδη – καταδεικνύουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ως αποτέλεσμα της μεγάλης ταχύτητας με την οποία κινούνταν το όχημα του κ. Πανόπουλου. Στους δύο νεκρούς θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ήταν σε κατάσταση μέθης όμως τα αποτελέσματα θα βγουν μετά από αρκετούς μήνες. Να σημειώσουμε ότι δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία η φημολογία ότι ήταν ύποπτοι για κλοπές. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης».
 
Σε κατάσταση σοκ ο Χρήστος Πανόπουλος
Ο κ. Πανόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης και νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους στην Χειρουργική κλινική μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής οπότε και πήρε εξιτήριο. Φέρει ένα ελαφρύ τραύμα στο μάτι και μερικές εκδορές, όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι σοκαρισμένος από το δυστύχημα. Με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος, όπως προβλέπεται για τις περιπτώσεις των ανθρωποκτονιών εξ αμελείας.    
Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος που ενεπλάκη ο μεγαλομέτοχος της Skoda Ξάνθη «πάγωσε» την τοπική κοινωνία και το φίλαθλο κόσμο και κυριάρχησε ως θέμα συζήτησης ενώ είχε επίσης και πανελλαδικό αντίχτυπο.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxnathopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…