Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Στα αζήτητα το οικόπεδο της ΣΕΒΑΘ

Στα αζήτητα το οικόπεδο της ΣΕΒΑΘ

0
sevath
 

 Σ. Λιάκου: «Η εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων της ΣΕΒΑΘ βρίσκεται στην φάση των εκποιήσεων»

 

Με αρκετά αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας

 
Συνεχίζεται σε αργούς ρυθμούς η εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων της κλειστής βιομηχανίας επεξεργασίας ντομάτας, την γνωστή σε όλους ΣΕΒΑΘ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του «Ε» με την Δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση της εκκαθάρισης, Σταυρούλα Λιάκου, ενημερωθήκαμε ότι η διαδικασία συνεχίζει να προχωρά και, συγκεκριμένα, βρίσκεται στην φάση των εκποιήσεων των μηχανημάτων και των κτιριακών υποδομών που βρίσκονται στο οικόπεδο.
Με την ευκαιρία, να σημειώσουμε ότι το οικόπεδο των 217 στρεμμάτων, που στεγαζόταν η επιχείρηση και θεωρείται μάλιστα «φιλέτο», καθώς βρίσκεται σε κόμβο της Εγνατίας, δημοπρατήθηκε πρόσφατα με αρχική τιμή τα 12 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ενδιαφέρον. Είναι προφανές ότι το ενδιαφέρον θα αυξηθεί αργότερα όταν «πέσει» η τιμή του οικοπέδου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας.
Τώρα ως προς το ενδιαφέρον του Δήμου Αβδήρων για το εν λόγω οικόπεδο, αυτό ακυρώθηκε διότι το οικόπεδο θεωρήθηκε ως παραχωρηθέν στην ΣΕΒΑΘ και αποτελεί έκτοτε περιουσιακό της στοιχείο.
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

JTI: Προάγοντας την ισότητα και καταρρίπτοντας νέα στερεότυπα στον εργασιακό χώρο

Η Γεωργία Καρούντζου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας JTI στο «The Upfr…