Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Μοιράστηκαν λάθη και γκολ Άρης – Skoda Ξάνθη

Μοιράστηκαν λάθη και γκολ Άρης – Skoda Ξάνθη

0
goal mantalos
 

Λάθη αμυντικών «σφράγισαν» το 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης»

 

Την ερχόμενη Τετάρτη η συνέχεια με την εμβόλιμη 23η αγωνιστική – τον ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί η Skoda

 
 
Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την έδρα του ουραγού της βαθμολογίας Άρη η Skoda Ξάνθη μετά το 1-1 στη σαββατιάτικη μεταξύ τους αναμέτρηση.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο Β’ ημίχρονο από λάθη στις δύο άμυνες καθώς πρώτα ο Πουλίδο (52’) δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά και ο Μάνταλος εκμεταλλεύτηκε το άστοχο διώξιμο πλασάροντας από κοντά για το 0-1, ενώ λίγο αργότερα (68’) ήταν η σειρά του Βάλλα για να κάνει λάθος γύρισμα προς το τέρμα, με τον Μπακασέτα να το εκμεταλεύεται και να ισοφαρίζει για το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.
Βάσει των ευκαιριών και της εξέλιξης του ματς η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες πάντως να μην μένουν ικανοποιημένες από τη συγκομιδή. Οι γηπεδούχοι νιώθουν τα περιθώρια για τη σωτηρία να στενεύουν ακόμη περισσότερο, ενώ και στην ξανθιώτικη ομάδα δεν έμειναν ικανοποιημένοι καθώς για έκτη διαδοχική αγωνιστική δεν νίκησαν, ενώ μέσα στο 2013 δεν έχουν χαμογελάσει ακόμα ούτε μία φορά!
 
Στο Β’ ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι
Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιτεθούν με ανορθόδοξο τρόπο.
Στο 12ο λεπτό ο Σολτάνι μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή κι ανατράπηκε καθαρά με τον Κάκο να μην υποδεικνύει την παράβαση και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται δικαίως. Χωρίς να υπάρχουν οι μεγάλες φάσεις το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.
Στην επανάληψη, αρχικά στο 52’ ο Πάμπλο Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ, ο Ρούμπεν Πουλίδο έδιωξε λανθασμένα και ο Μάνταλος με προβολή έβαλε μπροστά το συγκρότημα του Ράινερ Μάουρερ.
Η απάντηση ήρθε από τον Τάσο Μπακασέτα που είναι δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στον Άρη. Αυτή τη φορά το αμυντικό λάθος έγινε από την πλευρά της Ξάνθης με τον Βάλλα να μην γυρνάει σωστά με το κεφάλι για τον Τσέμα και τον νεαρό επιθετικό να παίρνει την μπάλα και να τη στέλνει στο βάθος της εστίας της Ξάνθης.
Στο υπόλοιπο του αγώνα, ο Άρης ρίσκαρε παίζοντας με τέσσερις και πέντε παίκτες γύρω και μέσα στην περιοχή του Τσέμα, όμως η μεγάλη φάση δεν ήρθε, ενώ από την άλλη, η Ξάνθη που έβρισκε χώρους για κόντρα, δεν εκμεταλλεύτηκε την αποδιοργανωμένη, σε πολλές φάσεις, άμυνα του Αρη και έφυγε τελικά με την ισοπαλία από τη Θεσσαλονίκη.
Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος (61’ Σουνάς), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (23’ λ. τρ. Παπαδόπουλος), Μανιάς, Βλάχος (84’ Αγγελούδης).
SKODA ΞΑΝΘΗ (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Χοσέμι, Φλίσκας, Γκαρσία (56’ Βασιλακάκης), Μαρίν (72’ Τριάδης), Σολτάνι, Σολάρι, Μάνταλος (87’ Σουάρεζ).
Διαιτητής: Κάκος (ΕΠΣ Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου) – Δημητριάδης (Καστοριάς)
Την Τετάρτη (05/02) στις 15:00 το Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα
Με λιγοστό χρόνο στη διάθεσή της άρχισε η Skoda Ξάνθη την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα της στο πρωτάθλημα, αυτή την Τετάρτη (05/02) στις 15:00 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μία αναμέτρηση που η νίκη είναι μονόδρομος.
Την Κυριακή το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στην οποία οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του σαββατιάτικου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στις ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.
Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τν Άρη, ο Καρίμ Σολτάνι είδε την 4η φετινή του κίτρινη κάρτα κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, το οποίο θα αποφασιστεί τις προσεχείς ημέρες. Στα θετικά συγκαταλέγονται οι επιστροφές των Παΐτο και Κάλβο στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ράινερ Μάουρερ για το παιχνίδι της Τετάρτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τζουλιάν Ντε Γκούζμαν (είχε δηλωθεί να εκτίσει τις 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Άρη και αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό).
 
SUPER LEAGUE
 
22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-1
Άρης – Skoda Ξάνθη 1-1
Ο.Φ.Η. – Παναθηναϊκός 1-1
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-1
ΑΕΛ Καλλονής – Αστέρας Τρ. 0-2
Απόλλων Σμ. – Ατρόμητος Αθ. 2-3
Βέροια – Πανθρακικός 0-0
Πανιώνιος – Εργοτέλης 0-1
Πλατανιάς – Π.Α.Ο.Κ. (χθες)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 62
2. Π.Α.Ο.Κ. 48*
3. Ατρόμητος Αθ. 43
4. Παναθηναϊκός 40
5. Αστέρας Τρίπολης 39
6. Πανθρακικός 31
7. Παναιτωλικός 30
8. Ο.Φ.Η. 27
9. ΑΕΛ Καλλονής 26
10. ΠΑΣ Γιάννινα 26
11. Skoda Ξάνθη 26
12. Εργοτέλης 24
13. Πανιώνιος 24
14. Λεβαδειακός 23
15. Απόλλων Σμ. 21
16. Βέροια 19
17. Πλατανιάς 19*
18. Άρης 13
* Δεν υπολογίζεται το αποτέλεσμα του χθεσινοβραδινού αγώνα Πλατανιάς – ΠΑΟΚ.
 
ΕΠΟΜΕΝΗ (23η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014
15.00: Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα
15.00: Εργοτέλης – Βέροια
17.15: Ατρόμητος Αθ. – ΑΕΛ Καλλονής
17.15: Λεβαδειακός – Απόλλων Σμ.
17.15: Ολυμπιακός – Πανιώνιος
17.15: Πανθρακικός – Πλατανιάς
19.30: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
19.30: Π.Α.Ο.Κ. – Ο.Φ.Η.
Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2014
19.30: Παναιτωλικός – Άρης
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …