Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Προγραμματική σύμβαση για ανασκαφές στο αρχαίο θέατρο των Αβδήρων

Προγραμματική σύμβαση για ανασκαφές στο αρχαίο θέατρο των Αβδήρων

0
perif symvoylio
 

Ανάμεσα σε ΑΜΘ, δήμο Αβδήρων και υπουργείο Πολιτισμού. Αναμένεται έγκριση από το περιφερειακό συμβούλιο που συνεδριάζει τη Δευτέρα

 
 
Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο της ΑΜΘ, με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Σημαντικό είναι το θέμα της έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του υπουργείου Πολιτισμού για το έργο: «Ανασκαφική έρευνα στο αρχαίο θέατρο Αβδήρων», ενώ προγραμματική σύμβαση θα εγκρίνει το συμβούλιο στην ίδια συνεδρίαση και μεταξύ της ΑΜΘ και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου για ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: «Παρακολούθηση τοξικών μικροφυκών στις ζώνες παραγωγής και αλίευσης δίθυρων μαλακίων» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
 
Τα δέκα θέματα της ημερήσιας διάταξης
1.Εισηγητική Έκθεση Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά το 4ο Τρίμηνο 2013.
2.Έγκριση 2ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού και ο Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Οικονομικού Έτους 2014.
3. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού ΙΔΟΧ στην Κεντρική Υπηρεσία της Περιφέρειας Α. Μ .Θ και των Περιφερειακών Ενοτήτων αυτής.
4.Έγκριση σχεδίου και σύναψη προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης /Π.Ε Ροδόπης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Παρακολούθηση τοξικών μικροφυκών στις ζώνες παραγωγής και αλίευσης δίθυρων μαλακίων» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
5. Έγκριση σχεδίου και σύναψη Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Ιάσμου για την υλοποίηση του έργου: «Κατασκευή πέργκολας και ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Πελεκητής» .
6.Αποδοχή των όρων και υποχρεώσεων που απορρέουν από την υλοποίηση του έργου «ESPY» / ‘Experimentation on Social Policy for Youth’. Ορισμός του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ως φορέα διαχείρισης και παρακολούθησης του Οικονομικού Αντικειμένου του έργου.
7.Ανάκληση της αριθμ. 275/2013 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .
8. Έγκριση σχεδίου και σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον Δήμο Αβδήρων για το έργο: «Ανασκαφική έρευνα στο αρχαίο θέατρο Αβδήρων».
9.Επανεξέταση χορήγησης θέσης στη επαγγελματία πωλητή Λαϊκών Αγορών κα Αβραμίδου Θέκλα, στις Λαϊκές Αγορές Ορεστιάδος και Σουφλίου της ΠΕ Έβρου.
10.Oρισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την συγκρότηση επιτροπής αρμοδιότητας τoυ Υπολιμεναρχείου Σαμοθράκης.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχολικά κυλικεία: Νέα δεδομένα με επίκεντρο την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας

Το έργο θα αναλάβει η νεοσύστατη Εθνική Επιτροπή Διατροφής Τα τρόφιμα που πωλούνται στα σχ…