Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Νέος διαγωνισμός για τον διαχωρισμό της πισίνας

Νέος διαγωνισμός για τον διαχωρισμό της πισίνας

0
oikonomiki-feb
 

Απορρίφθηκε από την Οικονομική Επιτροπή ένσταση εταιρείας. Στις επόμενες 5 μέρες θα ανακοινωθεί ο διαγωνισμός

 
 

Καθυστερεί η λειτουργία του πάρκινγκ καθώς εκκρεμεί ένσταση εναντίον του διαγωνισμού στην Αποκεντρωμένη

 
 
 
Έκτακτη Οικονομική επιτροπή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου το μεσημέρι προκειμένου να εξεταστεί η ένσταση που κατέθεσε συμμετεχουσα εταιρεία κατά του διαγωνισμού για την ανάληψη του έργου κατασκευής τοιχίου διαχωρισμού στην πισίνα του κολυμβητηρίου.
 
Απορρίφθηκε η ένσταση – Θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός
Όπως έγινε γνωστό κατά τη συζήτηση της ένστασης, η εν λόγω εταιρεία συμμετείχε και η ίδια στον διαγωνισμό μεταξύ άλλων 3. Ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος για τυπικούς λόγους και η εταιρεία κατέθεσε ένσταση ζητώντας ν’ αλλάξουν οι όροι του διαγωνισμού. Μετά από εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας αλλά και του προέδρου της Επιτροπής κ. Μπένη η ένσταση απορρίφθηκε για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους καθώς όπως επισημάνθηκε δεν μπορεί μια εταιρεία ενώ αρχικά αποδέχεται τους όρους και καταθέτει προσφορά στην συνέχεια να ζητά αλλαγή των όρων επειδή δεν έχει την τεχνολογία ν’ ανταποκριθεί στα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου. Συγκεκριμένα οι όροι που θέτει ο δήμος είναι να μην τρυπηθεί το δάπεδο για να γίνει ο διαχωρισμός τη κολυμβητικής δεξαμενής. Μετά την απόρριψη της ένστασης θα διεξαχθεί νέος επαναληπτικός διαγωνισμός τις επόμενες 5 μέρες όπως ορίζεται από τον σχετικό νόμο.
 
Καθυστερεί η λειτουργία του πάρκινγκ καθώς εκκρεμεί ένσταση εναντίον του διαγωνισμού στην Αποκεντρωμένη
Όμως ένσταση εναντίον της δημοπρασίας για το δημοτικό πάρκινγκ κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη  και ο επιχειρηματίας που εκδήλωσε ενδιαφέρον και τελικά δεν συμμετείχε επειδή δεν κατέθεσε όλα τα δικαιολογητικά. – όπως άλλωστε το είχε προαναγγείλει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της λειτουργίας του από την πλειοδότρια εταιρεία μέχρι να βγει η απόφαση της Αποκεντρωμένης. Τέλος ο κ. Μπένης απαντώντας σε ερώτηση του Χρίστου Πούλιου αναφορικά με την επισκευή της οροφής του πάρκινγκ από το δήμο γνωστοποίησε ότι αυτό το έργο θα ξεκινήσει όταν εξευρεθούν πόροι και ότι έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συνάντησε ο περιφερειάρχης ΑΜΘ,Πρωτοσέλιδο

Ο κ. Τοψίδης συμμετείχε σε αποστολή από τη Ροδόπη, αποτελούμενη από τον μητροπολίτη Μαρωνε…