Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Με ανεβασμένη ψυχολογία άρχισε η προετοιμασία για Ατρόμητο

Με ανεβασμένη ψυχολογία άρχισε η προετοιμασία για Ατρόμητο

0
proponisi 001-empros
 

 Το δεύτερο προσωπικό γκολ για φέτος πέτυχε ο Γούτας – δείτε τους σκόρερ της Skoda Ξάνθη στο πρωτάθλημα

 

Πρωτάθλημα Νέων: Οι «μικροί» νίκησαν όπως οι… «μεγάλοι»!

 
 
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επί της Καλλονής η Skoda Ξάνθη έβαλε τέλος σε ένα σερί αγώνων δίχως επιτυχία που την άφησε πίσω βαθμολογικά. Έτσι το 1-0 του Σαββάτου έδωσε το δικαίωμα στην ξανθιώτικη ομάδα να έχει ανεβασμένη ψυχολογία και μετά το ρεπό της Δευτέρας επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της με μεγαλύτερη διάθεση.
Το μυαλό όλων στο σύλλογο είναι στο επόμενο παιχνίδι, αυτό της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκτός έδρας. Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι παίκτες του ξεκίνησαν να δουλεύουν το πλάνο τους γι’ αυτή την αναμέτρηση και στις ασκήσεις της Τρίτης μετά την προθέρμανση το «μενού» περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και τελειώματα φάσεων. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα συνεχιστεί σήμερα με πρωινή προπόνηση ενώ για αύριο έχει οριστεί απογευματινή.
 
Χωρίς δύο η χθεσινή προπόνηση
Δύο ονόματα περιλάμβανε το απουσιολόγιο της χθεσινής προπόνησης. Πρόκειται για τους Κομεσίδη και Παΐτο που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ σήμερα αναμένεται να διαπιστωθεί η κατάστασή τους ώστε το τεχνικό επιτελείο να προσαρμόσει ανάλογα τα πλάνα του. Το πιθανότερο πάντως είναι αμφότεροι να μη συμπεριληφθούν στην αποστολή για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο, ενώ εκτός των παραπάνω δύο τραυματιών που είναι αμφίβολοι, δεδομένη είναι η απουσία του Σολτάνι που είναι τιμωρημένος (4 κίτρινες) και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι απέναντι στους Περιστεριώτες.
 
Δεύτερο γκολ για Γούτα
 Αν και αμυντικός, ο Δημήτρης Γούτας σημείωσε το 2ο γκολ του στο πρωτάθλημα, στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής. Στο φετινό πρωτάθλημα η Ξάνθη έχει βρει δίχτυα 29 φορές με 8 διαφορετικούς παίκτες. Πρώτος σκόρερ της για φέτος παραμένει – με διαφορά από τους υπόλοιπους – ο Εστέμπαν Σολάρι που έχει σκοράρει 11 φορές. Αναλυτικά οι φετινοί σκόρερς της Skoda στο πρωτάθλημα:
Σολάρι Εστέμπαν: 11 γκολ (25 συμ.)
Μάνταλος Πέτρος: 5 γκολ (22 συμ.)
Καρίμ Σολτάνι: 4 γκολ (21 συμ.)
Κάλβο Κάρλος: 3 γκολ (21 συμ.)
Τριάδης Παναγιώτης: 2 γκολ (13 συμ.)
Γούτας Δημήτρης: 2 γκολ (22 συμ.)
Ράνος Αντώνης: 1 γκολ (12 συμ.)
Βάλλας Σπύρος: 1 γκολ (18 συμ.)
 
Με το ίδιο σκορ η νίκη των Νέων της Ξάνθης επί της Καλλονής
 Όπως και στο παιχνίδι των επαγγελματικών ομάδων του Σαββάτου, έτσι και σε αυτό των Ομάδων Νέων που ακολούθησε την επόμενη ημέρα, η Ξάνθη αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 1-0 επί της ΑΕΛ Καλλονής.
Ένα γκολ του Βασίλη Φασίδη στο 58’ έκανε την διαφορά στην αναμέτρηση των Ομάδων Νέων για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Στον πάγκο της ξανθιώτικης ομάδας έκατσε ο Μάριος Ζερβίδης, με τους παίκτες του να κάμπτουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων στο 2ο ημίχρονο. Έτσι με τους τρεις νέους πόντους στην συγκομιδή της η Ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη έφτασε τους 40 βαθμούς στο πρωτάθλημα ανεβαίνοντας κι άλλο στον σχετικό πίνακα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης (Δημητριάδης – Γκιόσης) της ΕΠΣ Θράκης.
Οι συνθέσεις:
Ομάδα Νέων Skoda Ξάνθη: Ζλατίνης, Κολλαράς, Ορφανίδης Λ., Παρασκευάς, Προύντζος, Καρυπιάδης, Δελής, Βαλαβανόπουλος (74’ Λαζαρίδης), Ορφανίδης Π. (89’ Μήττας), Πασχαλάκης (63’ Γούλας), Φασίδης.
Ομάδα Νέων ΑΕΛ Καλλονής: Παπαδέλης, Ευαγγελιδάκης, Μαγγάνας, Ιωαννίδης, Γιώργου, Φωκιανός (73′ Χατζηκλειδαράς), Ναούμ (46′ Αγριμάκης), Μπρακουλα, Σοφιανης, Λαμπράκης (68′ Ιωάννου), Γκαμαγκας.
Η βαθμολογία στο Πρωτάθλημα Νέων: Ολυμπιακός 49, Π.Α.Ο.Κ. 45, Ο.Φ.Η. 41, Skoda Ξάνθη 40, Πανιώνιος 40, Παναθηναϊκός 39, Άρης 38, Αστέρας Τρίπολης 34, ΑΕΛ Καλλονής 34, ΠΑΣ Γιάννινα 30, Βέροια 27, Εργοτέλης 25, Παναιτωλικός 24, Απόλλων 20, Ατρόμητος Αθ. 20, Λεβαδειακός 20, Πλατανιάς 18, Πανθρακικός 15.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …