Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση «Απεταξάμην» Πούλιου από τις δηλώσεις Αμανατίδη

«Απεταξάμην» Πούλιου από τις δηλώσεις Αμανατίδη

0
poylios 4
 

 Τραβά την «κόκκινη γραμμή»: «Πιστεύουμε σε μια τοπική αυτοδιοίκηση που δεν είναι δέσμια από κομματικές ταμπέλες και ετικέτες…»

 

Ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης επιμένει κομματικά…

 Τη διαφωνία του ως προς τις θέσεις του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Χρήστου Αμανατίδη που φιλοξενεί σε χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Θράκη», κατέθεσε στο «Ε» ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «Πολίτες για την Αλλαγή» Χρίστος Πούλιος.
Η διαφοροποίηση του έγκειται στο γεγονός ότι ο κ. Αμανατίδης δίνει αμιγώς κομματικά χαρακτηριστικά στο συνδυασμό του, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλεί τον Χρίστο Πούλιο και τον Άρη Γιαννακίδη «παιδιά του ΠΑΣΟΚ» που τώρα διαχωρίζουν τη θέση τους επειδή το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει.
 
Πούλιος: «Μακριά από μας οι κομματικές ταμπέλες…»
Η δήλωσή του κ. Πούλιου αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία που διέπει το συνδυασμό του που απέχει μακράν από κομματικές ταμπέλες και τις παλαιοκομματικού τύπου λογικές των χρισμάτων και έχει ξεκάθαρα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά με κοινωνική αναφορά. Ένας συνδυασμός πολυσυλλεκτικός που εκφράζει σε κοινή συνισταμένη όλες τις κοινωνικές συνιστώσες του δήμου Ξάνθης: «Το πολιτικό μας σύστημα αποτελείται από πολλά κόμματα και ο καθένας έχει τις καταβολές του. Όμως αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία μας είναι μια δημοτική αρχή που να μπορεί να εκφράσει όλους τους χώρους. Βασικό μας μέλημα και στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα πολυσυλλεκτικό σχήμα που θα εκφράζει όλη την κοινωνία. Πιστεύουμε σε μια τοπική αυτοδιοίκηση που δεν είναι δέσμια από κομματικές ταμπέλες και ετικέτες και αυτοί που επιχειρούν να τις κολλήσουν πρέπει να μείνουν οριστικά στο περιθώριο».
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…