Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Νίκος Κεχαγιάς: «Είμαστε συγκλονισμένοι από το συμβάν»

Νίκος Κεχαγιάς: «Είμαστε συγκλονισμένοι από το συμβάν»

0
proponisi feb
 

Βαρύ το κλίμα στη Skoda Ξάνθη – θέλουν τη νίκη σήμερα για να την αφιερώσουν στον Χρήστο Πανόπουλο

 

Έφυγε από την προπόνηση ο Πάμπλο Γκαρσία – τρίτο «κρούσμα» απειθαρχίας από τον Ουρουγουανό!

 
Σε βαρύ κλίμα – λόγω του τροχαίου δυστυχήματος του Χρήστου Πανόπουλου που στοίχισε τη ζωή δύο ανθρώπων – πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της Skoda Ξάνθη, η οποία ήταν και η τελευταία ενόψει του σημερινού εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, όπως ήταν αναμενόμενο μοναδικό θέμα συζήτησης στα ¨πηγαδάκια¨ των παικτών ήταν το τραγικό συμβάν που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην Εγνατία Οδό. Ωστόσο στις 12:30 ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς συγκέντρωσε τους παίκτες και τους μίλησε ζητώντας τους να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και το σημερινό ματς και η κουβέντα γύρω από το περιστατικό έκλεισε με την υπόσχεση όλων να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τονώσουν το ηθικό του μεγαλομετόχου ο οποίος μετά το δυστύχημα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.
Ακολούθησαν δηλώσεις του Νίκου Κεχαγιά προς τα ΜΜΕ με τον 44χρονο τεχνικό να τονίζει: «Όλοι στην ομάδα είμαστε συγκλονισμένοι με το τραγικό συμβάν που συνέβη στον μεγαλομέτοχο κ. Χρήστο Πανόπουλο. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον ίδιο και τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων. Αν και το μυαλό μας είναι στο δυσάρεστο γεγονός, είμαστε υποχρεωμένοι να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στον αγώνα του Σαββάτου και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».
Όσον αφορά την αποστολή που αναχώρησε χθες για την Αθήνα για το ματς με τον Απόλλωνα, σε αυτήν έχουν συμπεριληφθεί 18 ποδοσφαιριστές, οι: Τσέμα, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Χοσέμι, Βάλλας, Γούτας, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Τριάδης, Μαρίν, Μάνταλος, Κάλβο, Σουάρεζ, Σολτάνι, Σολάρι.
 
Τρίτο «κρούσμα» απειθαρχίας από Πάμπλο Γκαρσία!
 Το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Skoda Ξάνθη χθες ήταν που ήταν βαρύ λόγω του παραπάνω περιστατικού, έγινε το μεσημέρι ακόμη χειρότερο με την αντίδραση του Πάμπλο Γκαρσία όταν έμαθε ότι είναι εκτός αποστολής από τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα.
Ο Πάμπλο Γκαρσία έφτασε στο γήπεδο και ενημερώθηκε από τον Νίκο Κεχαγιά ότι δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με τον Απόλλωνα. Ο Ουρουγουανός χωρίς να αλλάξει καν και να φορέσει τα ρούχα προπόνησης, πήρε τα πράγματά του και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο.
Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος χωρίς να έχει συμπληρώσει ούτε μήνα στην ξανθιώτικη ομάδα με τη χθεσινή του κίνηση υπέπεσε στο 3ο πειθαρχικό του παράπτωμα και πλέον είναι πολύ πιθανό να κληθεί για εξηγήσεις, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται να λυθεί το συμβόλαιο του με το σύλλογο!
Συγκεκριμένα, ο 37χρονος μέσος παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό (26/1), είχε ενημερωθεί από τον Ράϊνερ Μάουρερ ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Γερμανού και χωρίς δεύτερη σκέψη είχε φύγει από την προπόνηση. Το θέμα είχε αποκρυφτεί και είχε γίνει γνωστό μετά τον αγώνα.
Την προηγούμενη Τετάρτη (5/2), ο Πάμπλο Γκαρσία είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον πρώην, πλέον, προπονητή της Skoda, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πήρε την οικογένεια του που ήταν στις εξέδρες του «Skoda Ξάνθη Arena» και αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν, ενώ χθες το μεσημέρι τα παραπτώματα του Πάμπλο Γκαρσία… τρίτωσαν.
Συνέχεια στο θέμα δεν δόθηκε αφού ο Χρήστος Πανόπουλος είναι σοκαρισμένος από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ της Πέμπτης (6/2). Κάτι τέτοιο όμως, αναμένεται να γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
 
Διαιτητές
 Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής ημέρας. Τη σημερινή αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (17:15) στο «Γ. Καμάρας» θα διευθύνει ο Σταύρος Τριτσώνης της ΕΠΣ Αθηνών με Α’ βοηθό τον κ. Τσολάκη Στυλιανό (ΕΠΣ Αθηνών) και 2η βοηθό την κα. Κουρομπίλια Χρυσούλα (ΕΠΣ Δ. Αττικής). Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Μιχάλης Κουκουλάκης της ΕΠΣ Ηρακλείου.
 
SUPER LEAGUE
 
24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2014
15.00: Πλατανιάς – Εργοτέλης (NS2)
Διαιτητής: Σπάθας (ΕΠΣ Πειραιά)
17.15: Απόλλων Σμ. – Skoda Ξάνθη (NS1)
Διαιτητής: Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών)
19.30: Βέροια – Ολυμπιακός (NS2)
Διαιτητής: Αμπάρκιολης (ΕΠΣ Καβάλας)
Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014
15.00: Ατρόμητος Αθ. – Αστέρας Τρίπολης (NS2)
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδ/νήσου)
17.15: ΑΕΛ Καλλονής – Λεβαδειακός (NS2)
Διαιτητής: Κάκος (ΕΠΣ Κέρκυρας)
17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (NS3)
Διαιτητής: Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
19.30: Παναθηναϊκός – Π.Α.Ο.Κ. (NS1)
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014
17.15: Ο.Φ.Η. – Πανθρακικός (NS2)
Διαιτητής: Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)
19.30: Άρης – Πανιώνιος (NS1)
Διαιτητής: Τοπούζης (ΕΠΣ Θράκης)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 65
2. Π.Α.Ο.Κ. 51
3. Ατρόμητος Αθ. 46
4. Αστέρας Τρίπολης 42
5. Παναθηναϊκός 40
6. Πανθρακικός 34
7. Παναιτωλικός 31
8. ΠΑΣ Γιάννινα 29
9. Εργοτέλης 27
10. Ο.Φ.Η. 27
11. Skoda Ξάνθη 26
12. ΑΕΛ Καλλονής 26
13. Λεβαδειακός 24
14. Πανιώνιος 24
15. Πλατανιάς 22
16. Απόλλων Σμ. 22
17. Βέροια 19
18. Άρης 14
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…