Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Διαρρήκτες ναών συνελήφθησαν στη Χρυσούπολη

Διαρρήκτες ναών συνελήφθησαν στη Χρυσούπολη

0
diarriksi ekklisia
 

 Είχαν προβεί από πέρυσι το Νοέμβριο συνολικά σε πέντε διαρρήξεις εκκλησιών σε χωριά του νομού Καβάλας

 
 
Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το βράδυ, στο 20ο χλμ παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της
Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, δύο άτομα, ηλικίας 33 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα διάρρηξης Ιερού Ναού.
Εξιχνιάστηκαν πέντε διαρρήξεις Ιερών Ναών, που είχαν διαπραχθεί, κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Νοεμβρίου του 2013 έως 11-2-2014, στο νομό Καβάλας.
Συγκεκριμένα, προχθές το απόγευμα, οι δυο νεαροί, προσπάθησαν να διαρρήξουν Ιερό Ναό, σε χωριό της Καβάλας, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.
Άμεσα πραγματοποιήθηκαν επιστάμενες αναζητήσεις από τις αστυνομικές δυνάμεις των Αστυνομικών Διευθύνσεων Καβάλας και Ξάνθης, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να ακινητοποιηθεί το όχημα και να συλληφθούν οι δράστες.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι οι δύο άνδρες προέβησαν στις πέντε διαρρήξεις στο νομό Καβάλας, αφαιρώντας 100 Ευρώ και μια ηλεκτρονική συσκευή.  
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των δραστών και στην κατοχή τους, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και το χρηματικό ποσό των 31 Ευρώ.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…