Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για τις πανελλαδικές εξετάσεις

0
panelladikes proetoimasia
 

 Η δήλωση γίνεται ηλεκτρονικά. Δηλώνεται και το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας αλλά και οι ιδιαιτερότητες

 
Οι αιτήσεις για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών της Γ Λυκείου και των αποφοίτων πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, ενώ την ίδια περίοδο θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους και όσοι ανήκουν στις κατηγορίες των αποφοίτων με αναπηρία ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.
Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις, που θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου, γίνεται ηλεκτρονικά στα λύκεια και οι υποψήφιοι πρέπει να δηλώσουν το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας στο οποίο θέλουν να εξετασθούν, ειδικά μαθήματα για την εισαγωγή σε συγκεκριμένες σχολές, καθώς και εάν επιθυμούν να μπουν σε σχολές για τις οποίες απαιτούνται προκαταρκτικές εξετάσεις (πχ. Στρατού, Αστυνομίας, Εμπορικού Ναυτικού, ΤΕΦΑΑ).
Οι μαθητές των Γενικών Λυκείων θα πρέπει να δηλώσουν εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν μόνο στις ενδοσχολικές εξετάσεις για να πάρουν απολυτήριο.
Έως τις 25 Φεβρουαρίου πρέπει να καταθέσουν επίσης τις αιτήσεις τους και οι μαθητές με αναπηρία, με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, και με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…