Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 15 κιλά κοκαΐνης «τσάκωσαν» τα ρουθούνια του Diego

15 κιλά κοκαΐνης «τσάκωσαν» τα ρουθούνια του Diego

0
astynomikos skylos
 

Κολομβιανός επιχείρησε να βγάλει από τα σύνορα των Κήπων τα ναρκωτικά που έκρυψε στο αυτοκίνητό του

 
Έκαναν πάλι το θαύμα τους τα αλάνθαστα… ρουθούνια του “Ντιέγκο”, του εκπαιδευμένου σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών του Τελωνείου στον μεθοριακό σταθμό των Κήπων Έβρου που έχει «συλλάβει» δεκάδες εμπόρους ναρκωτικών. Αυτή τη φορά, ανακάλυψε 15 κιλά κοκαΐνης που μετέφερε ένας 43χρονος Κολομβιανός.
Ο Λατινοαμερικανός ταξίδευε με αυτοκίνητο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη με συνοδηγό μια 20χρονη λατινικής καταγωγής με ολλανδικό διαβατήριο αλλά όταν πήγε να περάσει τα σύνορα από το Τελωνείο Καστανεών Ορεστιάδας, δεν του επιτράπηκε η έξοδος καθώς το όχημα δεν διέθετε πράσινη κάρτα. Έτσι κατευθύνθηκε προς τους Κήπους, τα ξημερώματα της Δευτέρας όπου όμως τον σταμάτησαν για έλεγχο οι τελωνειακοί. Ο “Ντιέγκο” ανέλαβε δράση και γρήγορα αντέδρασε θετικά όταν μύρισε το αυτοκίνητο.
Οι τελωνειακοί έκαναν το όχημα «φύλλο και φτερό» και βρήκαν τα 28 αεροστεγή δέματα με την κοκαΐνη μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον αερόσακο του συνοδηγού, τις πίσω πόρτες, τα κολωνάκια του αυτοκινήτου και τους θόλους των τροχών! Ο Κολομβιανός και η φίλη του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…