Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Σύνθημα για… επανεκκίνηση από τον Μάουρερ

Σύνθημα για… επανεκκίνηση από τον Μάουρερ

0
maourer
 

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να πλησιάσει στο στόχο της 5ης θέσης η Skoda Ξάνθη

 

Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση από φιλάθλους της Ξάνθης ο Μπονγκ του Ολυμπιακού!

 
 
 Απομακρύνθηκε κι άλλο από το στόχο που είχε θέσει με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Skoda Ξάνθη, καθώς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Αστέρα, η βαθμολογική διαφορά της από την 5η θέση βρίσκεται στους 11 βαθμούς.
Την ίδια στιγμή όμως η ξανθιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε μια σειρά «δύσκολων» αγώνων, καθώς μεταξύ άλλων αντιμετώπισε τους «μεγάλους» (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ) και πλέον ελπίζει σε μία καλή συγκομιδή στα επόμενα ματς.
 
Σύνθημα για… επανεκκίνηση
 Το σύνθημα για την «επανεκκίνηση» εξάλλου έδωσε και ο Ράινερ Μάουρερ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. «Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε τους βαθμούς που δικαιούμασταν. Από εδώ και στο εξής πρέπει να πάρουμε πόντους για να ανέβουμε στη βαθμολογία. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τον στόχο μας», είπε ο Γερμανός τεχνικός.
Να σημειώσουμε ότι στο πρόγραμμα της Ξάνθης υπάρχει μία τετράδα αγώνων όπου στους οποίους μπορεί να διεκδικήσει βαθμούς. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον ουραγό Άρη (εκτός), τον ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), τον Απόλλων Σμύρνης (εκτός) και την ΑΕΛ Καλλονής (εντός) κι έπειτα ακολουθεί η αναμέτρηση στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο Αθηνών.
 
Χωρίς Ντε Γκούζμαν στο «Κλ. Βικελίδης»
 Την επόμενη μέρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, η Skoda Ξάνθη είχε χθες πρωινή προπόνηση στην οποία οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του κυριακάτικου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στις ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.
Για σήμερα το πρόγραμμα έχει ρεπό ενώ οι παίκτες θα επιστρέψουν την Τετάρτη με διπλή προπόνηση, έτσι ώστε να αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Άρη.
Ο Τζουλιάν Ντε Γκούζμαν που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει από το επερχόμενο ματς ενώ οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στα πλάνα του Μάουρερ.
 
Ρατσιστική επίθεση από Ξανθιώτες φιλάθλους καταγγέλλει ο Μπονγκ!
 Ρατσιστική επίθεση με ήχους μαϊμούς κατήγγειλε ότι δέχθηκε από μερίδα οπαδών της Ξάνθης ο Γκαετάν Μπονγκ!
Την ίδια στιγμή ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε για άψογη φιλοξενία από την Ξάνθη ενώ και ο διαιτητής δεν κατέγραψε κάτι σχετικό στο φύλλο αγώνος.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκέντρωσε το «Ε» από… υγιώς σκεπτόμενους Ξανθιώτες φιλάθλους, η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξε ρατσιστική επίθεση από μερίδα Ξανθιωτών οπαδών αλλά μεμονωμένα από ορισμένους «ανεγκέφαλους»…
Ας ελπίσουμε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη σε συνεργασία με τους Ξανθιώτες φιλάθλους να λάβουν τα μέτρα τους και να απομονώσουν ανάλογες συμπεριφορές οι οποίες εκτός από βλακώδεις είναι και επικίνδυνες για τιμωρία της ομάδας.
Πάντως και ο Μπονγκ που σχολίασε το περιστατικό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης βγήκε… οφσάιντ από την «ανοησία» που ο ίδιος έγραψε: «Σήμερα άκουσα ήχους μαϊμούς από το κοινό της Ξάνθης αλλά στο τέλος δυσκολευόμουν να ακούσω γιατί είχαν μπανάνες στο στόμα τους», ήταν το… ευρηματικό σχόλιο του Καμερουνέζου αμυντικού του Ολυμπιακού.
 
SUPER LEAGUE
 
22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2014
15.00: ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός (NS1)
17.15: Άρης – Skoda Ξάνθη (NS1)
19.30: Ο.Φ.Η. – Παναθηναϊκός (NS2)
Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2014
15.00: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (NS2)
17.15: ΑΕΛ Καλλονής – Αστέρας Τρίπολης (NS2)
17.15: Απόλλων Σμ. – Ατρόμητος Αθ. (NS4)
17.15: Βέροια – Πανθρακικός (NS7)
17.15: Πανιώνιος – Εργοτέλης (NS3)
19.30: Πλατανιάς – Π.Α.Ο.Κ. (NS1)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός 59
2. Π.Α.Ο.Κ. 48
3. Ατρόμητος Αθ. 40
4. Παναθηναϊκός 39
5. Αστέρας Τρίπολης 36
6. Πανθρακικός 30
7. Παναιτωλικός 27*
8. Ο.Φ.Η. 26
9. ΑΕΛ Καλλονής 26
10. Skoda Ξάνθη 25
11. Πανιώνιος 24
12. Λεβαδειακός 23
13. ΠΑΣ Γιάννινα 23
14. Απόλλων Σμ. 21
15. Εργοτέλης 21*
16. Πλατανιάς 19
17. Βέροια 18
18. Άρης 12
* Δεν υπολογίζεται το αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης Εργοτέλης – Παναιτωλικός.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην πόρτα της εξόδου ο Πογέτ μετά τον αποκλεισμό στην Τιφλίδα

Δύσκολη η παραμονή του Ουρουγουανού προπονητή Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου λύγισε στα πέ…