Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κοντά σε συμφωνία με αμυντικό η Skoda Ξάνθη

Κοντά σε συμφωνία με αμυντικό η Skoda Ξάνθη

0
filiko-empros
 

 Ρεπό χθες – ανεβάζει ρυθμούς από σήμερα ενόψει Εργοτέλη

 

«Μπαράζ» ανακοινώσεων από Πανόπουλο! Δελτία τύπου κατά του Μπριάκου (ΚΕΔ/ΕΠΟ) και του Τζελέπη (Πανθρακικός)

 
 
 Κοντά σε συμφωνία με αμυντικό φέρεται να βρίσκεται η Skoda Ξάνθη και δεν αποκλείεται η σχετική ανακοίνωση να γίνει εντός της ημέρας (Τετάρτη). Η ξανθιώτικη ομάδα μετά τη μεταγραφή του Γκαρσία κινείται και για την ενίσχυση στην άμυνα ως συνήθως κάτω από… άκρα μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα πριν λίγες ημέρες προτάθηκε στην Ξάνθη ο Γάλλος αμυντικός Χαβιέ Τόμας, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Λεβαδειακό και Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς όμως να συνεχιστεί το ενδιαφέρον από πλευράς ξανθιώτικης ομάδας, ενώ φαντάζει πολύ πιθανό ο «εκλεκτός» να είναι ο Νιγηριανός που συμμετέχει «ινκόγκνιτο» τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της Skoda.
Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ο εν λόγω παίκτης αποτελεί εισήγηση του Μάουρερ ο οποίος τον γνωρίζει από την προηγούμενη θητεία του στο πρωτάθλημα Β’ Γερμανίας, όπου αγωνίστηκε πρόσφατα ο «υπό δοκιμή» παίκτης.
 
Ανεβάζει ρυθμούς από σήμερα
 Χθες οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης είχαν ρεπό και η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για σήμερα με διπλή (πρωί – απόγευμα) προπόνηση.
Έτσι θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα με τους Κρητικούς, ενώ οι ρυθμοί θα ανέβουν σταδιακά και τις επόμενες ημέρες. Να υπενθυμίσουμε ότι για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Παγκρήτιο ο Μάουρερ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Φλίσκα και Παΐτο, ενώ αντίθετα στην ξανθιώτικη αποστολή αναμένεται να βρεθεί για πρώτη φορά ο Πάμπλο Γκαρσία.
 
Με νέο προπονητή θα υποδεχτεί ο Εργοτέλης τη Skoda Ξάνθη την Κυριακή
 Με νέο προπονητή στον πάγκο θα υποδεχτεί τη Skoda Ξάνθη ο Εργοτέλης στην κυριακάτικη αναμέτρηση καθώς παρελθόν αποτελεί από χθες ο Γιάννης Πετράκης.
Δεν αποκλείεται μάλιστα η ξανθιώτικη ομάδα να βρει απέναντί της έναν… πρώην, τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της Ξάνθης μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν (αντικαταστάθηκε από τον Καραγεωργίου και αυτός με τη σειρά του από τον Μάουρερ).
Το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη «παίζει» για αντικαταστάτης του Πετράκη, μαζί με αυτά των Άγγελου Αναστασιάδη, Γιάννη Χριστόπουλου, Δημήτρη Ελευθερόπουλου και Γιάννη Χατζηνικολάου που φέρονται ως τα ¨φαβορί¨ για τον πάγκο των Κρητικών. Τις επόμενες ημέρες και μέχρι την κυριακάτικη αναμέτρηση αναμένεται να έχει ανακοινωθεί ο «εκλεκτός» για τον Εργοτέλη ο οποίος θα υποδεχθεί την Ξάνθη με το νέο πρόσωπο στον πάγκο.
 
«Μπαράζ» ανακοινώσεων από Πανόπουλο!
 Την τέταρτη ανακοίνωση μέσα σε τρεις ημέρες εξέδωσε η Skoda Ξάνθη με αφορμή το ντέρμπι με τον Πανθρακικό, όπου ηττήθηκε με 2-1, την περασμένη Κυριακή (12/1).
Μετά το τέλος του αγώνα η ξανθιώτικη ΠΑΕ αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα, καθώς έχει παράπονα, ενώ τη Δευτέρα (13/1) εξέφρασε την απορία της για το πότε θα γίνει γνωστός ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν στην Football League και κατ’ επέκταση, το πόσες θα τις αντικαταστήσουν.
Χθες ο Χρήστος Πανόπουλος μέσω των ανακοινώσεων τα «έβαλε» με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Θανάση Μπριάκο, για την επιλογή των διαιτητών που έγιναν στο συγκεκριμένο ματς και λίγο αργότερα υπήρξε ανακοίνωση που αναφερόταν στον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού κ. Τζελέπη ο οποίος είχε κάνει δηλώσεις και μίλησε για «γραφικότητες» από πλευράς Ξάνθης.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μπριάκο:
«Όσο αφορά τον πραγματικά αφανή εργάτη της διαιτησίας κο. Μπριάκο με μεγάλο σεβασμό στις υπηρεσίες που προσέφερε ως διαιτητής πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα θέλαμε να μας απαντήσει σε μία πολύ ανθρώπινη και απλοϊκή ερώτηση: «Πως είναι δυνατόν αφανή μας εργάτη, σε ένα τοπικό ντέρμπι με όλες τις ιδιαιτερότητες, θετικές και αρνητικές που αυτό μπορεί να έχει, να επιλέγετε να βάλετε διαιτητές που ο μεν ένας προέρχεται από συνεχόμενες τιμωρίες, ο δε «πρωτάρης» επόπτης στη Superleague, άφησε να εξελιχθούν εις βάρος μας και οι τρεις φάσεις που έγιναν στην περιοχή του.
Τρία στα τρία δηλαδή.
Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμη πως σ’ αυτό το τοπικό ντέρμπι δεν επιλέξατε το αυτονόητο. Διεθνείς διαιτητές. Αλλά απ’ ότι φαίνεται θα μείνουμε με την απορία.»
Κύριε Μπριάκο, πότε με το καλό θα τα δούμε τα παιδιά να ξαναπαίζουνε;;;;; Να είστε καλά!!!!!».
 
Η ανακοίνωση για τον Τζελέπη:
«Ο «Nobody» μη γραφικός κ. Τζελέπης έκανε εμπεριστατωμένες δηλώσεις. Ο κος Τζελέπης είναι all time classic. Καλημέρα σας Πρόεδρε, Monsieur Tzelepis» ανέφερε η ανακοίνωση της Skoda, ενώ μία ημέρα νωρίτερα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανθρακικός είχε δηλώσει ότι: «Οι αποβολές ήταν σωστές. Και το δεύτερο γκολ ήταν πολύ δύσκολη φάση. Μας έχει συνηθίσει η Ξάνθη σε τέτοιες ανακοινώσεις και γραφικότητες. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάσω», είχε πει με αφορμή τα παράπονα της Ξάνθης για τη διαιτησία της κυριακάτικης αναμέτρησης.
 
 Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …