Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Μια πίτα αγάπης, μια τεράστια αγκαλιά για το Ψ.Κ.Ξ.

Μια πίτα αγάπης, μια τεράστια αγκαλιά για το Ψ.Κ.Ξ.

0
pita psuxologiko1
 

 Το απόγευμα της Δευτέρας έκοψε την πίτα του το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών

 

Χάρη στις δωρεές Ξανθιωτών και Συλλόγων το Κέντρο κατάφερε να καλύψει μεγάλο μέρος των υποχρεώσεων του και να ξεκινήσει μια νέα δημιουργική χρονιά

    pita psuxologiko3
 
Σε μια ζεστή εκδήλωση έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους μαζί με συγγενείς και φίλους τα παιδιά και το προσωπικό του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, το απόγευμα της Δευτέρας. Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Στρατιωτικής Λέσχης, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Πρόεδρος του Ψυχολογικού Κέντρου κ. Παντελεήμων, ο Δημήτρης Μπένης, ο Νίκος Φωτιάδης, η Ευτέρπη Στάντσιου και ο Γιάννης Παπαχρόνης.
 
Μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά του Ψυχολογικού έχουν οι Ξανθιώτες
Ο Σεβασμιότατος, αφού ευλόγησε την βασιλόπιτα, αναφέρθηκε στο πόσο χαρούμενα κάνουν τα παιδιά οι επισκέψεις πολιτών στο Ψυχολογικό Κέντρο, κυρίως όταν αυτές πραγματοποιούνται από σχολεία και ευχαρίστησε όλους αυτούς που τα τίμησαν με την παρουσία τους στην παρούσα εκδήλωση. Κλείνοντας, ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν οικονομικά το ίδρυμα την χρονιά που πέρασε, δίνοντας του την δυνατότητα να αποπληρώσει σχεδόν όλες του της εκκρεμότητες. Χωρίς να παραλείψει κανέναν στάθηκε στην οικονομική ενίσχυση του Λυκείου Ελληνίδων, που παρά την πολιτιστική φύση του συλλόγου δεν ξεχνούν το ίδρυμα, καθώς και στον Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος δώρισε το χρηματικό έπαθλο που έλαβε για την πρόκριση του σε ιδρύματα της πόλης, ένα εκ των οποίων είναι και το Ψυχολογικό Κέντρο. «Είναι συγκινητικό και σπουδαίο να βλέπεις τέτοιες κινήσεις από νέους ανθρώπους. Μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση» κατέληξε ο Σεβασμιότατος.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μηδενική ανοχή στην ενδοοικογενειακή βία

Το μήνυμα της εκδήλωσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης με ομιλητή τον δικαστή του ΕΔΑΔ Ιω…