Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Κυνηγούν» τρόφιμα για τους απόρους

«Κυνηγούν» τρόφιμα για τους απόρους

0
kunhgetikos trofima
 

 Για δεύτερη χρονιά συγκέντρωσαν τρόφιμα οι Ξανθιώτες κυνηγοί την περίοδο των Χριστουγέννων

 

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο δείχνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης σε συνεργασία με την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης

 
 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης συγκέντρωσαν τρόφιμα την περίοδο των εορτών, τα οποία προσκόμισαν στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Σταυρούπολη, προκειμένου να τα διανείμουν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Με αυτή του την κίνηση ο σύλλογος δηλώνει ότι τα μέλη του νιώθουν την ανάγκη να αναπτύξουν κοινωνική δράση, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα που υπάρχει και θέλοντας να συνδράμουν προς την κατεύθυνση της κοινωνικής αλληλεγγύης.
 
Χέρι βοηθείας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
«Για ακόμη μια χρονιά ενόψει των ημερών του Χριστουγέννων ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης συγκέντρωσε τρόφιμα τα οποία , παραδόθηκαν στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Σταυρούπολης, τα οποία αφού πρώτα καταμετρήθηκαν, θα παραδοθούν στην συνέχεια σε συμπολίτες μας οι οποίοι τα έχουν ανάγκη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, τονίζοντας πως «είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε ως Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνούμε όλοι μας». 
Σε επικοινωνία του «Ε» με τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου, Αθανάσιο Καραγιάννη, ενημερωθήκαμε ότι παρόμοιες ενέργειες πραγματοποιεί ο σύλλογος καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, καθώς θέλει να σταθεί δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. «Τα μέλη του συλλόγου συγκεντρώνουν καθ’ όλη την διάρκεια τρόφιμα και είδη ρουχισμού. Μόλις μαζευτεί κάποια αξιόλογη ποσότητα τα δίνουμε στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκειμένου να τα διανείμουν στους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Δεν το κάνουμε για να προβληθούμε, αλλά γιατί νιώθουμε την ανάγκη να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, μέσα σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιάννης.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιάννης Μάγγος: «Απαιτούμε δικαίωση για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του γιου μας»

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου μιλά στο «Ε» για τον χαμό του, την ατιμωρησία των υπεύθυνων κα…