Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Λίφτινγκ» στην οδό Ελ. Βενιζέλου

«Λίφτινγκ» στην οδό Ελ. Βενιζέλου

0
erga el venizelou
 

 Κυκλοφοριακό κομφούζιο επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου λόγω των έργων

 

Αναγκαία ήταν η αντικατάσταση κυβόλιθων λόγω της καθίζησης του οδοστρώματος

 
 
«Απαγορευτικό» είχε η οδός Ελ. Βενιζέλου την Πέμπτη και τη Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, καθώς το Τμήμα Συντήρησης Υποδομών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης εκτελούσε εργασίες για την αποκατάσταση τμημάτων του δρόμου.
Η ραγδαία αύξηση του καθημερινού όγκου οχημάτων που δέχεται η οδός από τότε που υλοποιήθηκε το έργο ενοποίησης των πλατειών, επιβεβαιώνει ότι πλέον ο δρόμος έχει μετατραπεί σε μια από τις κύριες οδικές αρτηρίες της πόλης. Η αυξημένη αυτή διέλευση όμως είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν σημεία του οδοστρώματος που υπέστησαν καθίζηση. Έτσι, το συνεργείο του Δήμου προχώρησε σε αποκατάσταση των κυβόλιθων στα εν λόγω τμήματα, προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς.
 
Βούλιαξε η Βασ. Κωνσταντίνου
Η διακοπή της κυκλοφορίας της Ελ. Βενιζέλου επιβάρυνε κατά πολύ την Βασ. Κωνσταντίνου, οπού σημειώθηκε μια τεράστια ουρά αυτοκινήτων θυμίζοντας κάτι από πρωτεύουσα. Στην πλειοψηφία τους οι οδηγοί παρέμειναν ψύχραιμοι μπροστά στην σπάνια κυκλοφοριακή πραγματικότητα για τα δεδομένα της Ξάνθης. Δεν έλειψαν και αυτοί που προσπάθησαν να κάνουν κάποιες «μπαγαποντιές» για να γλυτώσουν λίγα λεπτά αναμονής.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη

Προσφορά εργασίας υπάρχει αλλά οι άνεργοι προτιμούν τα επιδόματα –  Παράπονα εργοδοτ…