Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Προσπάθησαν να «ξεπλύνουν» το έγκλημα

Προσπάθησαν να «ξεπλύνουν» το έγκλημα

0
amaksi potami 2-web
 

Κλεμμένο αυτοκίνητο ανέσυραν από τον Νέστο το πρωί της Τρίτης οι άνδρες της Πυροσβεστικής

 

Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας από περαστικό. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια

 
 
Την προσοχή περαστικού τράβηξε το βράδυ της Δευτέρας όχημα που βρισκόταν μέσα στον ποταμό Νέστο. Αμέσως κλήθηκε η Ασφάλεια, η οποία κάνοντας κάποιο έλεγχο διαπίστωσε πως το όχημα ήταν κλεμμένο. Λόγω φυσικών δυσκολιών αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν και να επιστρέψουν την επόμενη μέρα για περαιτέρω έρευνα και ανάσυρση του οχήματος.
 
Το όχημα είχε κλαπεί από κάτοικο της περιοχής των Απρίλιο
Μόλις εντοπίστηκε το όχημα, κλήθηκε αμέσως η Ασφάλεια, η οποία έσπευσε άμεσα στον χώρο. Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ληστής είχε αφαιρέσει το όχημα από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής, μαζί με 80 ευρώ τον Απρίλιο. Την επιχείρηση ρυμούλκησης ανέλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΒΙΠΕ, μαζί με την Π.Υ. Ξάνθης, οι οποίοι εξέτασαν πρωταρχικά αν υπάρχει άνθρωπος εντός του αυτοκινήτου.
Λόγω της περιορισμένης ορατότητας, αλλά και της ορμητικότητας των νερών αποφασίστηκε να γίνει η ανάσυρση το πρωί της Τρίτης, οπότε και η επιχείρηση ξεκίνησε από το πρωί, όταν και διακόπηκε η ροή του ποταμού για να μπορέσουν να επέμβουν οι πυροσβέστες. Συνολικά, συμμετείχαν επτά Πυροσβέστες (τέσσερις από της ΒΙΠΕ και τρείς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία) αλλά και δύο οχήματα.
 
Το αυτοκίνητο μάλλον «κολυμπούσε» για αρκετό καιρό
Σύμφωνα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Ξάνθης Κυριάκο Τσακιρίδη η επιχείρηση συνάντησε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς το όχημα βρισκόταν βρισκόταν μέσα σε λάσπη και το νερό ήταν ιδιαίτερα ορμητικό. Μάλιστα, όπως εξήγησε το αυτοκίνητο ενδέχεται να εγκαταλείφθηκε σε άλλο σημείο και να μετακινήθηκε με τον καιρό ή να τοποθετήθηκε στο σημείο που βρέθηκε αρκετά πρόσφατα και γι’ αυτό έγινε τώρα αντιληπτό από τον περαστικό.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…