Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Α. Τσαρτσάρας: «Χρησιμοποίησαν το όνομά μου…»

Α. Τσαρτσάρας: «Χρησιμοποίησαν το όνομά μου…»

0
Tsartsaras-empros
 

 Διαψεύδει ότι υπέγραψε το κείμενο των «75» που στρέφεται κατά των «58»

 

 Επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειές του

 
 
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Αχιλλέας Τσαρτσάρας ότι συνυπογράφει το κείμενο των «75» που
αποδοκιμάζει τόσο τις προθέσεις των «58» κάνοντας λόγο «για ατυχείς και λανθασμένες κινήσεις όσο και τη στάση της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πήραμε ποτέ και σε κανένα όργανο την απόφαση για διάλυση του ΠΑΣΟΚ». Το νέο εσωκομματικό επεισόδιο σημειώθηκε την Πέμπτη στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ με την οποία υποδέχθηκε θετικά την πρόταση της κίνησης των «58» για κοινή κάθοδο στις Ευρωεκλογές υπό την ονομασία «Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη».
 
Α. Τσαρτσάρας: «Χρησιμοποιούν το όνομά μου…Δεν θα τ’ αφήσω έτσι…»
Ο Κ. Τσαρτσάρας με δήλωσή του στο «Ε»διαχωρίζει τη θέση του από τους 75 και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα το αφήσει έτσι αυτό: Η μόνη υπογραφή που έβαλα αφορούσε τις διαδικασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Τότε όπως θυμάστε που καταγγείλαμε κάποιες προσπάθειες αποκλεισμού κάποιων προσώπων από το συνέδριο. Αυτή είναι η μόνη υπογραφή που έβαλα και έκτοτε όσες φορές χρησιμοποιείται το όνομά μου κακώς χρησιμοποιείται γιατί εγώ δεν έχω ερωτηθεί ποτέ. Η χρησιμοποίηση του ονόματος μου σίγουρα κάποιους βολεύει και δεν θα το αφήσω έτσι…Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως η κίνηση των 58 και την προσωπική μου άποψη έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα για να την καταστήσουν αιχμή του δόρατος για τη σύγκλιση της κεντροαριστεράς».
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…