Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Η «Δημοτική Αστυνομία» είναι εδώ!

Η «Δημοτική Αστυνομία» είναι εδώ!

0
shmeiwma-parking
 

 Στους δρόμους βγήκαν οι υπάλληλοι αφήνοντας προειδοποιητικά σημειώματα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα

 

Επιστρέφει η ελεγχόμενη στάθμευση στην Ξάνθη, έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

 
 
Εικόνες από την εποχή της Δημοτικής Αστυνομίας ζωντάνεψαν στους δρόμους της Ξάνθης χθες το πρωί. Τα πρώτα προειδοποιητικά ραβασάκια από το Δήμο είδαν στα αυτοκίνητα τους όσοι οδηγοί επέλεξαν να σταθμεύσουν σε κεντρικά σημεία της πόλης χωρίς το αντίστοιχο τέλος πληρωμής στάθμευσης.
 
Προειδοποίηση πριν πέσουν οι πρώτες καμπάνες
Υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης με αρμοδιότητα την ελεγχόμενη στάθμευση «ξεχύθηκαν» στους δρόμους της Ξάνθης χθες το πρωί και μοίρασαν προειδοποιητικά σημειώματα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι επαναπαυμένοι οδηγοί -από την εξάμηνη περίπου απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας- μόλις αντίκρισαν το γνώριμο από τα παλιά λευκό σημείωμα στο παρμπρίζ τους έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους. Διαβάζοντας το όμως, συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται απλά για μια προειδοποίηση που προαναγγείλει τα νέα δεδομένα που θα υπάρξουν στην πόλη μας σχετικά με την ελεγχόμενη στάθμευση.
«Έπειτα από απόφαση του Δήμου, ανατέθηκε σε υπαλλήλους η αρμοδιότητα ελέγχου της στάθμευσης. Κρίναμε καλό, πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια, να ενημερώσουμε τους πολίτες για την σύσταση του νέου αυτού σώματος, καθώς οι πολίτες έξι μήνες περίπου τώρα έχουν συνηθίσει σε άλλα δεδομένα. Είναι κρίμα να τους βεβαιώσουμε παραβάσεις» αναφέρει στο «Ε» ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για την ελεγχόμενη στάθμευση, Αλέκος Κυριακίδης.
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…