Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κοπή πίτας με… ποδοσφαιρικές ευχές

Κοπή πίτας με… ποδοσφαιρικές ευχές

0
flouri
 

 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Skoda Ξάνθη

 

Ο Χοσέμι ο τυχερός που βρήκε το φλουρί

 
 
Μέσα σε ένα ζεστό και εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποίησε η Skoda Ξάνθη την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο του Αθλ. Κέντρου των Πηγαδίων.
Τα μέλη της Διοίκησης, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας και των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας καθώς και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ μαζί με τις οικογένειές τους, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο βράδυ και να ευχηθούν μία καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.
Την πίτα έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων και μέσα από την σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του, ευχήθηκε μεταξύ άλλων, καλή επιτυχία και στις μαθητικές επιδόσεις των νεαρών αθλητών.
Το παρών έδωσαν οι τοπικές Αρχές και παράγοντες του ποδοσφαίρου του Νομού, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης στις δικές του ευχές αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη φιλανθρωπική προσφορά του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη κ. Χρήστου Πανόπουλου (ο οποίος απουσίαζε) αλλά και της ίδιας της ομάδας στην τοπική κοινωνία.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής Χοσέμι που έτυχε το φλουρί της πίτας της επαγγελματικής ομάδας. Στην πίτα που αφορούσε το προσωπικό της ΠΑΕ, τυχερός αναδείχθηκε ο μασέρ Γρηγόρης Νταβογιάν. Στο τμήμα Κ-20 της Ακαδημίας της ξανθιώτικης ομάδας τυχερός ήταν ο Στέλιος Λάσπατζης, στο Κ-17 ο Δημήτρης Μπάτζιος ενώ στο Κ-15 ο Θανάσης Τζιτζιφάκος.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…