Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Γ. Χατζηθεοδώρου: Νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Γ. Χατζηθεοδώρου: Νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

0
xatzitheodorou
 
 

«Στόχος μας είναι να επικοινωνήσουμε τις θέσεις και το πρόγραμμά μας και να ενημερώσουμε σωστά τους πολίτες»

 
 
Ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου, εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ Ξάνθης είναι νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Αναδείχθηκε μετά από αρχαιρεσίες των εκλεγμένων μελών κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Ελέχθησαν επίσης οι Κεχαγιά Τζεμήλ και Στάθης Γιαννακίδης που μαζί με τον γραμματέα απαρτίζουν την γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ενώ ο πρώην γραμματέας Νίκος Καλιαμπάκας και ο Δημήτρης Αδαμίδης ορίστηκαν ως εκπρόσωποι της Ν.Ε στην Περιφερειακή Επιτροπή. . Οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες ενώ σύντομα αναμένεται ότι θα αναδειχτούν και οι Θεματικές Επιτροπές της Νομαρχιακής.
 
Βαρύτητα στην οργάνωση…
Μιλώντας στο «Ε» ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Χατζηθεωδώρου ανέφερε ότι υπάρχουν οργανωτικές αδυναμίες στο κόμμα και πρώτο μέλημα της Νέας Νομαρχιακής είναι να δώσει βαρύτητα στο οργανωτικό κομμάτι: «Παραλαμβάνω ένα κόμμα από έναν πολύ επιτυχημένο γραμματέα τον Νίκο Καλιαμπάκα, ένα κόμμα με διαφορετική μορφή αφού είναι αξιωματική αντιπολίτευση με ανοδική τροχιά, ένα κόμμα που αύριο θα κυβερνήσει τη χώρα. Θα δώσουμε έμφαση στο να καλύψουμε τα συντονιστικά, οργανωτικά προβλήματα που έχουμε, επιχειρώντας την ανασυγκρότηση του κόμματος. Στόχος μας είναι να επικοινωνήσουμε τις θέσεις και το πρόγραμμά μας και να ενημερώσουμε σωστά τους πολίτες, να βρεθούμε κοντά στα προβλήματά τους»
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…